Reperis į Vilnių atvyko likus parai iki koncerto. Nelabai šnekus vyras, išėjęs pro Vilniaus oro uosto VIP išėjimą, lakoniškai atsakinėjo į DELFI žurnalistės klausimus, neskubėjo ir nusiimti ausinių.

Trumpo pokalbio metu Nelly patikino, kad jaučiasi puikiai, keliaus pailsėti ir prisipažino, jog jau yra viešėjęs Lietuvoje. Ši detalė intriguoja, mat koncertą Lietuvoje Nelly surengė pirmą kartą.

Vienas atlikėjo pageidavimų koncerto rengėjams buvo nedidelė ir jauki koncerto erdvė. Būtent todėl Nelly pasirodys ne arenos, o koncertų salės „Compensa“ scenoje.

Tiesa, net prasidėjus apšildančiosios grupės koncertui, prie scenos besibūriuojantys žmonės jautėsi laisvai. Salė buvo toli gražu ne pilnutėlė net ir prasidėjus Nelly pasirodymui.

„G&G Sindikato“ vyrai apšildo Nelly koncertą:

Reperis į sceną lipo šiek tiek po devintos valandos vakaro.

Tūkstantinėje gerbėjų minioje buvo galima matyti ir Ugnę Skonsmanaitę su draugu bei didžėjų Sezerį Sayliką-Sezzy su sužadėtine Paula Poderyte.

Scenoje pasirodęs Nelly arčiau scenos priviliojo ir tuos, kurie jo jau laukė salės viduje, ir tuos, kurie jo koncerto lūkuriavo koridoriuose. Ritmingas ir jaukus – turbūt šie žodžiai geriausiai atspinti koncerto atmosferą. Nelly siekė kuo artimesnio ryšio su žiūrovais, o minia jam dėkojo gausiais aplodismentais, riksmais ir reperišku lingavimu į ritmą.

Po kelių dainų Nelly pasisveikino su publika, padėkojo, kad šie atvyko į koncertą ir ragino „daryti daug triukšmo“. Tiesa, atlikėjas nelaužė liežuvio ir nesistengė, kaip dauguma užsienio atlikėjų, kalbėti su publika lietuviškai.

Kiek pabendravęs su publika ir padovanojęs kelias dainas, reperis nelaukė koncerto kulminacijos ir pradėjo traukti žymiausius hitus. Koncertų salės stogą gerokai pakilnojo dar 2000 metais išleisto hito „Ride With Me“ įaudrinta minia.

Ir nors hito metu gerbėjai gerokai išeikvojo balsus kartu traukdami priedainį, Nelly toliau audrino publiką dar vienu hitu „Hey Porsche“.

Tačiau tuo gerbėjų audrinimas nesibaigė. Paprašęs suklykti visas merginas, esančias salėje, Nelly skyrė joms dainą „Dilemma“.

Nelly nieko nelaukęs įkaitino publiką lyg savo hite „It's gettin hot in here“ ir karštos atmosferos neatvėsinti iki pat koncerto pabaigos.

Nelly koncertas:

Apie reperį Nelly

Reperis Nelly yra pelnęs daugybę prestižinių apdovanojimų. Atlikėjas 4 kartus už įvairius muzikinius pasiekimus apdovanotas „American music Awards“ scenoje, gavęs 4 „Grammy“ statulėles bei daugybę kitų apdovanojimų.

Muzikinę karjerą jau trečią dešimtmetį vystantis Nelly ją pradėjo būdamas 20-ies ir iškart startavo su didžiuliu pasisekimu.

Buvo parduota pusdevinto milijono jo debiutinio albumo „Country Grammar“ kopijų. Vėliau Nelly išleido ne ką mažesnio pasisekimo sulaukusį antrąjį savo albumą ir įrašė kūrinių su tokiais JAV atlikėjais kaip Justinas Timberlake'as, Janet Jackson, Kelly Rowland ir kitais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)