Į sceną N. Furtado žengė pasipuošusi ilga žydra suknele ir odine striuke, tačiau greitai arenoje įkaitus atmosferai, atlikėja nusimetė striukę ir taip atidengė kiek suapvalėjusias savo kūno linijas. Jau kuris laikas žiniasklaidoje spėliojama, ar atlikėja nesilaukia. Mat apvalėjantį pilvuką ji pastaruoju metu bando paslėpti po itin laisvais drabužiais.

Scenos žvaigždės koncertas prasidėjo visiems gerai žinomu hitu „Say it Right“ ir pasisveikinimu lietuvių kalba. „Labas“ susirinkusiesiems gerbėjams ištarusi atlikėja sulaukė dar didesnių plojimų.

„Ačiū", – pasibaigus paskutiniems dainos akordams dėkojo Nelly ir netrukus atliko ritmingą savo hitą „Stick and Stones“.

Atliekant dainą „Say What You Want“ minia kartu su Nelly ritmingai mojavo ir plojo rankomis.

„Kaip šiandien jaučiatės? Aš pirmą kartą Lietuvoje, todėl labai malonu jus visu čia matyti. Jūs labai šilti ir malonūs žmonės“, – lietuvius gyrė pasaulinė muzikos žvaigždė.

Skambant jausmingai baladei arenoje susirinkę žiūrovai ritmingai plojo rankomis, lyg jausdami kiekvieną dainos žodį kartu su atlikėja. Koncerte skambėjo ir ispaniški akcentai bei albumo „Mi Plan“ dainos.

„Čia Kaune mačiau tiek daug paukščių, jie nuostabūs. Šia dainą parašiau dar 1999 m., senokai tiesa? Padėsit man sudainuoti?“, – klausė Nelly ir pradėjo hitą, dėl kurio apie atlikėją sužinojo visas pasaulis – „I Am Like A Bird“. Pasibaigus dainai, arenoje girdėjosi garsios ovacijos.

Skambant vienai geriausių N. Furtado dainų „All Good Thins” ant scenos skriejo gėlės, o visa arena vieningai traukė „Why do all good things comes to an end“. Kartu su paskutine daina atlikėja nepraleido progos dar kartą padėkoti už puikų koncertą ir vylėsi, kad dar sugrįš į mūsų šalį.

„Buvo šaunu, tikiuosi kažkada dar susitiksime. Myliu jus. Tesaugo jus Dievas“, – atsisveikino atlikėja.

Vieninteliame Baltijos šalyse surengtame koncerte, dainininkė pristatė ne tik naująjį albumą, tačiau gerbėjams buvo pasiruošusi padovanoti ir geriausius savo hitus.

Per savo karjerą N. Furtato išleido 5 studijinius albumus, o naujausias albumas „Ride“, kurio dainos pristatytos Kaune, pasirodys jau šiais metais, kovo pabaigoje. Atlikėja yra laikoma viena sėkmingiausių Kanados muzikos žvaigždžių, o jos įrašų visame pasaulyje buvo parduoda daugiau nei 40 mln. kopijų. N. Furtado gali pasigirti tokiais muzikiniais apdovanojimais kaip „Billboard“ ir „Grammy“.

N. Furtado išgarsėjo dar 2000 m. pasirodžius jos singlams „I‘m Like a Bird“ ir „Turn Off the Light“ bei debiutiniam albumui „Whoa, Nelly!“, tačiau po pažinties su hiphopo muzikos žvaigžde ir prodiuseriu Timbalandu bei 2006 m. išleidus albumą „Loose“, atlikėja tapo pasauline šokių muzikos žvaigžde. Tokios dainos kaip „Promiscuous“ ir „Morning after Dark“ užkariavo viso pasaulio radijo stočių topus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)