„Dabar, kai plačiai aptarinėjami mano santykiai, labai tikiuosi, kad ši daina, kurią įrašiau su Audriumi, nebus suprasta tiesiogiai. Nebūtinai visos dainos yra apie asmeninį gyvenimą, nors ir kaip įtikinamai tai gali atrodyti“, – pranešime spaudai sakė Monika.

Kartu sudainuoti M.Šedžiuvienė ir A.Janonis norėjo jau seniai. Vos po pažinties televizijos projekte „Muzikinis iššūkis“ dainininkai greitai rado bendrą kalbą, panašių interesų. Šiuo metu Monika priklauso grupei „N. Pupytės“, tačiau vis dažniau pasirodys su A.Janoniu. Pasak M.Šedžiuvienės, ji visada dainuodavo tik su merginomis, todėl išbandyti save scenoje su vaikinu – senas jos troškimas.

„Dirbti su Monika – vienas malonumas. Ji puiki vokalistė, gerai interpretuoja muziką, todėl darbas studijoje neprailgo“, – gražių žodžių scenos partnerei negailėjo Audrius.

„Širdy tyla“ sukūrė muzikos prodiuseris Karolis Šliažas, o žodžius parašė Vaida Kalkauskaitė.

Duetas teigė, jog pagrindinė naujojo kūrinio tema – apie skyrybų skausmą ir siekį kuo greičiau pamiršti sunkias akimirkas.

„Mūsų pirmoji daina yra apie santykius poroje, liūdną meilę ir išsiskyrimą“, – kalbėjo Audrius.

Naujausią Monikos ir Audriaus dainą „Širdy tyla“ galite išgirsti čia:

„Manau, daugelis yra patyrę sunkių akimirkų, apdainuojamų mūsų kūrinyje, todėl su Audriumi labai tikimės, kad daina klausytojams bus artima“, – pridūrė Monika.

Šiuo metu atlikėjai ruošia bendrą programą, sudarytą tiek iš solinių kūrinių, tiek iš duetų. „Labai apsidžiaugėme, jog vos paskelbę apie savo muzikinį bendradarbiavimą, iš karto sulaukėme pasiūlymų koncertuoti. Tie, kas mus pažįsta, žino, jog muzika mums yra viskas. Ji gydo, kai sunku, džiugina, kai esame laimingi“, – sakė naujasis muzikinis duetas.

Beje neseniai M.Šedžiuvienė ir A.Janonis įsiamžino pirmoje bendroje fotosesijoje, kurios rezultatai sukėlė apkalbų audrą. Muzikinę porą įamžino fotografas Valdas Aglinskas. „Ši fotosesija buvo skirta mūsų pirmajam bendram kūriniui. Jis yra minorinis, todėl ir nuotraukose tai atsispindi“, – pasakojo Audrius.

„Valdas ne kartą yra įamžinęs širdžiai svarbiausius ir mieliausius įvykius: akimirkas, kai laukiausi vaikelio, sūnaus pirmąjį gimtadienį. Rezultatais visada likdavau patenkinta, todėl ir šį kartą neabejojau, į ką galiu kreiptis ir kuo pasitikėti. Manau, nuotraukos kalba pačios už save“, – mintimis dalijosi Monika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)