Koncertuose skambės gražiausių Manto dainų akustinės versijos, kurias jis sukūrė drauge su talentingu gitaristu Domu Bajorūnu.

Naujausios dainos „Jau ruduo“ vaizdo klipas:

Kaip rašoma atlikėjų atstovų pranešime spaudai, per pastaruosius metus dainininkas atrado labai artimą ir šiltą ryšį su žiūrovais.

„Mano noras – ištrinti ribą tarp „ant scenos“ ir „salėje“, sugriauti barjerą tarp dainininko ir žiūrovo. „Aš noriu artimo santykio, kad žmonės jaustųsi, lyg susitikę su senais draugais. Noriu, kad jie man papasakotų, kuo gyvena. O aš, savo ruožtu, papasakosiu, kuo gyvenu pats“, – sako jis.

Akustinių žiemos koncertų metu gerbėjų laukia staigmena – širdžiai mielų, iki šiol neišleistų, dainų albumas „Vienas saloje“. Jame – 12 kūrinių. Naujausias – „Jau ruduo“, taip pat – „Šiandien tu man graži“, „Melagė“, „Ryto durys“, „Drugeliai laisvi“ – iš to paties pavadinimo muzikinio spektaklio, „Dangus tau dovanojo aukštį“ ir „Kaukės stebuklas“ – iš miuziklo „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“, „Duok man jėgų“ – iš filmo „Pakeliui“ ir kiti.

Manto žiemos akustiniai koncertai vyks: lapkričio 28 d. Šiauliuose, koncertų salėje „Saulė“, 29 d. – Panevėžyje, Bendruomenių rūmuose, 30 d. - Kaune, VDU salėje, gruodžio 2 d. – Marijampolėje, Kultūros centre, 6 d. – Klaipėdoje, „Žvejų rūmuose“, 7 d. - Telšiuose, „Žemaitės“ dramos teatre, 13 d. – Vilniuje, „Compensa“ arenoje, 29 d. - Alytuje, Kultūros ir komunikacijos centre.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją