Grandioziniu koncertu svarbią datą minintys šiauliečiai renginį lygino su muzikiniais „M.A.M.A.“ apdovanojimais. Koncertą pradėjo atikėjas Gytis Paškevičius. Plojimais palydėję legendinį dainininką žiūrovai suklusę laukė apdovanojimų, kuriuos pristatė renginio vedėjai aktorė Inga Janskauskaitė ir televizijos laidų vedėjas Arūnas Valinskas.

Pirmoji nominacija – „Daugiausiai klausytojų surinkusi atlikėja“. Paaiškėjus, jog daugiausiai žiūrovų surinko atlikėja Inga Valinskienė, atlikėja užlipo pasakyti padėkos žodžius, tačiau mikrofonas jai buvo per žemas. „Čia pagal Butkutę matuota“, – taisydamas žmonai mikrofoną pajuokavo renginio vedėjas A. Valinskas.

Daugiausiai kartų Šiaulių arenoje organizuotu renginiu buvo pripažintas krepšinio klubo „Šiauliai“ varžybos.

Netradiciniu ir tik Šiaulių arenoje organizuotu renginiu buvo pripažintos tarptautinės žirgų konkūrų varžybos. Apdovanojimą skelbusiam Šiaulių merui Artūrui Visockui kandusis A. Valinskas pažadėjo, jog penkioliktąjį arenos gimtadienį jis galės vesti tik jei nesėdės. Šį jo juokelį palydėjo ir gausūs plojimai.

Dešimtmečio sporto renginys – 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionatas.

Dešimtmečio masiškiausias socialiniu renginiu buvo pripažintas Šiaulių vyskupijos šeimų šventė.

Didžiausią tęstinį Šiaulių arenoje organizuotą renginį, kuriuo tapo prekybos, pramonės ir amatų rūmų kasmet organizuojama verslo paroda „Šiauliai“, pristatė aktorius ir šiaulietis verslininkas Darius Balčiūnas, kuris prisiminė, jog su atlikėja Inga Valinskiene kartu studijavo universitete. Bendramoksliai pažįstami jau daugiau nei tris dešimtmečius.

Daugiausiai žiūrovų pritraukęs renginys – grupės „Sel“ koncertas, o įspūdingiausiu šou paskelbtas grupės „Antis“ koncertas.

Daugiausiai kartų šioje arenoje koncertavo Gytis Paškevičius. Įspūdingiausiu šokių renginiu šiauliečiai išrinko šokių klubo "Žuvėdra" pasirodymą „Grand Show"

Pirmąją renginio dalį vainikavo atlikėjo Kąstyčio Kerbedžio koncertas. Atlikėjui atliekant tokias dainas kaip „Sakale, lėk“ ir „Dėl tavęs galiu“ publika plojo atsistojusi ir prašė pakartoti.

Areną šį vakarą aplankė ir šiaulietis verslininkas bei televizijos laidų vedėjas Darius Balčiūnas, neseniai su aktore Inga Norkute išsiskyręs aktorius Andrius Žvinys su žavia palydove, miesto meras A. Visockas bei kiti garbūs svečiai.

Tarp svečių buvo galima sutikti ir Andrių Šedžių, kuriam kompaniją palaikė dukra. Žinomas verslininkas DELFI sakė, kad jis į arenos gimtadienį atėjo su vyresnėle dukra.

„Smagu, kad Šiauliuose vyksta tokie renginiai. Sunku ir patikėti, kad praėjo jau dešimt metų. Atrodo, kad tik visai neseniai buvo atidaryta. Kartu tai ir puiki proga praleisti laiką su dukra“, – su šypsena kalbėjo A. Šedžius.

Antroje šventinio vakaro dalyje susirinkę žiūrovai stebėjo teatralizuotą „The Beatles Show", kuriame skambėjo šios legendinės ketveriukės dainos. Neužmirštamus hitus, tokius kaip „All you need is love", „Lady Madonna", „Yesterday" ar „I want you hold your hand" atliko Jeronimas Milius, Tadas Juodsnukis, Virginijus Pupšys, Beata Ignatavičiūtė, Martyna Kerpytė, o jiems akomponavo Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro orkestras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)