Iš oro uosto atlikėjas nuskubėjo į viešbutį sostinės centre. Kartu su atlikėju atskrido ir keli jo komandos nariai. Vos atskridęs, smuiko virtuozas tikino norintis šiek tiek pailsėti viešbutyje, tačiau neatmetė galimybės pasigrožėti vakarinio Vilniaus panorama ne tik pro viešbučio langą.

Lietuvos sostinėje D. Garretto laukia intensyvus penktadienis, mat, į Vilnių jis atskrido norėdamas geriau susipažinti su šalies publika, kuriai koncertuos, o kartu ir papasakoti apie save. Viešnagės metu D. Garrettas planuoja ne tik atiduoti duoklę žiniasklaidai, pasivaikščioti po rudens spalvų išmargintą Vilnių, bet ir apsilankyti „Siemens“ arenoje, kur po kiek mažiau nei dviejų mėnesių vyks jo koncertas.

Į Vilnių atlikėjas atskrido iš Rygos, kur taip pat susipažino su jo koncerto nekantriai laukiančia publika. Lietuvoje D. Garrettas viešės parą. Iš Vilniaus atlikėjas išskris ruoštis pasaulinio turo „Explosive Live!“ koncertams.

Gruodžio pradžioje pasaulinės šlovės sulaukęs ir moterų širdis pavergęs atlikėjas pirmą kartą koncertuos Baltijos šalyse ir pristatys programą, kurioje susijungia visuomet populiari klasika, energingasis rokas ir visų mėgstama popmuzika. Su būriu talentingų muzikantų keliaujantis smuikininkas atliks klasikinės muzikos ir savo kūrybos kompozicijos, taip pat žiūrovų itin mėgstamus hitus, tokius kaip Prince „Purple Rain“, „Coldplay“ „Viva La Vida“, „Guns N‘Roses“ „November Rain“ ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)