Nedidelį Šiaurės Karolinos valstijos miestelį Kill Devils Hills atstovaujančią eksperimentinio roko grupę 2011 m. įkūrė Johnas Saturley, Jamie Brumbeloe, Joey LaFountaine ir TJ Harrington. Netrukus prie grupės prisijungė Matt Weintz, Josh Martier, Stephen Brown ir Tyler Byers, kurių dėka „Zack Mexico“ sugebėjo atkreipti į save scenos naujokams padedančios muzikos platformos „Reverbnation“ dėmesį.

„Zack Mexico“ – „Call Me Back“:

2016 m. įrašų kompanija „WarHen Records“ ribotu tiražu išleido „Zack Mexico“ vinilo plokštelę „Get Rich and Live Forever“, kurios buvo pagaminta vos 300 kopijų. Muzikos kritikai ir melomanai iškart atkreipė dėmesį, kad grupėje groja du būgnininkai, dėl ko „Zack Mexico“ kūryba stipriai išsiskiria iš daugelio kitų pradedančių muzikos kolektyvų.

„Future Islands“ – „Seasons (Waiting On You) “:

Grupė „Future Islands“, kuriai liaupsių negaili ne tik melomanai, bet ir grupės „Nirvana“ prodiuseris Butch Vig ir grupės „Coldplay“ lyderis Chris Martin, Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje atliks didžiausio populiarumo sulaukusius kūrinius ir pristatys naują albumą „The Far Field“.

Praėjuių metų pavasarį pasirodžiusį įrašą muzikantai kūrė padedami keleto kviestinių žvaigždžių – tarp jų yra ir legendinės grupės „Blondie“ dainininkės Debbie Harry. Visas 10 naujų dainų „Future Islands“ įrašė su prodiuseriu Chris Coady, kuris anksčiau dirbo su „Yeah Yeah Yeahs“ ir „Grizzly Bear“.

„Future Islands“ hitas „Ran“:

JAV elektroninio roko žvaigždžių „Future Islands“ koncertą rengia didžiausias Baltijos šalių koncertų organizatorius „Live Nation Lietuva“, šiemet surengsiantis klasikinės muzikos chuliganų „Dagamba“, žymaus gitaristo Chris Rea, legendinės britų grupės „Queen“ ir Adam Lambert, mūsų scenos atstovo „Daddy Was A Milkman“ koncertus ir Radistų 10-mečiui skirtą „Radistai Live Arena Show“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją