Keletą mėnesių užtrukusi muzikinė pauzė toli gražu nereiškė M. Pundziūtės atostogų. Jauna atlikėja pirmą kartą leidosi į vasaros koncertų turą, o rudens pradžioje intensyviai dirbo studijoje. Monique su džiaugsmu praneša, kad baigė įrašyti debiutinį albumą, kurį klausytojai galės išgirsti jau mėnesio pabaigoje, rašoma pranešime spaudai.

Būsimą albumą pristato singlas „Aš viena”. Viena nuoširdžiausių atlikėjos dainų buvo perrašoma keletą kartų, siekiant idealaus rezultato – tačiau nuovargio dainininkė nejuto. Kiekvienas kūrinio taktas kupinas emocijų ir išgyvenimų.

„Ši daina – apie žmogaus kovą su baime būti savimi. Reikia nepasiduoti spaudimui būti kažkuo, kuo tikisi kiti. Pirmiausia – būk atviras sau. Tavo gyvenimas – tai tavo kinas ir tu turi susikurti tokį vaidmenį, kokį tu nori. Nieks neturi aiškinti, kaip turi jį suvaidinti,” – su jauduliu dainą „Aš viena” pristato atlikėja.

Monique prisipažįsta, kad ir jai teko pakovoti su visuomenės ir aplinkinių spaudimu, tačiau radusi stiprybės savyje, dabar ji džiaugiasi galėdama savo pavyzdžiu bei kūryba padėti jauniems žmonėms.

„Juk niekas tau neturi aiškinti, kaip skaičiuoti žvaigždes danguje. Ir niekas kitas negali tau nurodyti, koks turi būti,” – dainos žodžiais asmeninę istoriją pasakoja Monika.

„Aš viena”:

Kaip jau tapo įprasta, M. Pundziūtė dainą pristato kartu su muzikiniu video. Šįkart tai – animuota dainos versija.

Singlas „Aš viena” tai dar vienas kūrinys iš būsimo Monique albumo „Sun&Moon”. Dvigubame albume jau žinomi dainininkės kūriniai „Man nebaisu”, „Tu palauk” ir kūrybinio dueto „Mark Les & Monique” darbai, tokie kaip „Nauja istorija” ir kiti.

Į albumo pristatymo koncertus trijuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, Monika leisis jau lapkričio mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)