Nors Marius paskutiniu metu nebuvo labai girdimas ar matomas plačiajai visuomenei, dainininkas pasakoja, kad jo gyvenimas nestovi vietoje – jis su sužadėtine augina dukrelę Beatričę, Mažeikiuose dirba muzikos mokytoju, koncertuoja.

Kodėl naujoji daina „Nepasiduok“ yra drąsus žingsnis dainininkui? Iki šiol atlikėjas dainavo populiariąją klasiką, visi jam sakė, kad popmuzika – ne jam, tad drąsos rizikuoti tikrai reikėjo.

„Bijojau dėl stiliaus pakeitimo, balso, klausytojų reakcijos. Bet dabar nieko nesigailiu“, - sako Marius. Vyras neslepia savo emocijų ir jaudulio – šiuo metu gyvena naująja daina. Dainos tekstą jam sukūrė Povilas Ščerbavičius, muziką ir aranžuotę – Paulius Jasiūnas.

Optimizmu ir energija trykštantis atlikėjas savo naująja daina „Nepasiduok“ visus nori įkvėpti optimizmo: ištikus gyvenimo sunkumams – niekada nepasiduoti.

„Gyvenimas pilnas iššūkių – nuolat klumpame, keliamės ir vėl klumpame. Šia daina noriu priminti, jog visada, kad ir kokios kliūtys mus ištiktų, atsiras kažkas, kas išties pagalbos ranką, supras… Niekada nepraraskime vilties, juk pasaulis yra apvalus ir vieną dieną mes grįšime į savo namus, kuriuose būsime laimingi“, - sako dainininkas.

Marius tikisi, kad daina patiks klausytojams ir įkvėps nepasiduoti sunkią akimirką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)