Jo karjera tikrai įspūdinga: lenkas yra išleidęs virš dvidešimt studijinių albumų, sukūręs virš 14 vaizdo klipų.

O.S.T.R. yra įrašęs bendrus kūrinius su tokiais JAV reperiais kaip Evidence („Dilated People“), Jeru the Damaja, Keith Murray bei kitais grandais. Prie vieno iš savo albumu lenkas dirbo su vienu geriausiu Kanados hiphopo prodiuseriu Marco Polo ir, aišku, su daugybe Lenkijos repo atstovų.

„Šis bičas savo šalyje yra laikomas bene visų laikų geriausiu repo atlikėju, kuris labai aktyvus ir dabar muzikinėje srityje. Mane visada žavėjo jo išskirtinis balso tembras, technika bei muzikinis išprusimas, – apie Lenkijos reperį kalba Pushaz. – Būdamas profesionalus muzikantas, įvaldęs violončelę ir kitus instrumentus, jis pasirinko repo atlikėjo karjerą. Dar labiau mane žavi jo vidinė stiprybė. Prieš kelis metus atsidūręs ties mirties slenksčiu – koncerto metu jam trūko plautis – atlikėjas sugebėjo reabilituotis ir atsistoti ant kojų, grįžti ant scenos“.

Pushaz ir O.S.T.R. „Klasika, kuri išlaiko klasę“:

Pushaz teigė, kad mintis apie bendrą kūrinį su Lenkijos atlikėju gimė prieš metus. „Jis iškart sutiko. Tai mane maloniai nustebino. Žmogus, turintis tokį statusą, yra labai žmogiškas. Gal būtent todėl jis ir yra gerbiamas bei mylimas savo šalyje“, – kalbėjo Pushaz.

Jis prisipažino nesuprantantis lenkiškai, tačiau pabrėžė, kad hiphopui sienos neegzistuoja.

„Čia nėra tautybių, religijų bei rasių skirtumų, – teigia Pushaz. – Išvertęs į lietuvių kalbą jo kelis tekstus supratau, kad jis skleidžia man artimą ir teisingą žodį. Visą kitą jauti iš atlikėjo flow ir groovo, tam tikrai nereikia suprasti vieną ar kitą kalbą. Aš klausau įvairaus hiphopo: amerikiečių, japonų, švedų, prancūzų, vokiečių, britų bei lenkų. Kiekviena šalis turi savitą skambesį, jeigu nekalbėsime apie banalų dabartinį trap‘o stilių, kuris visur yra vienodai neįdomus, apart tarp neišprususio klausytojo. Kur pop muzikos rinka visada reikalauja ir tokio.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)