„Daina gimė po išsiskyrimo ir sužlugusių svajonių apie šeimyninį gyvenimą su mano buvusiuoju. Šventos ir tyros ašaros, kurias išliejau, kaip tyriausias vanduo palaistė mano gyvenimo sodą ir ten užaugo galybė nuostabiausių gėlių, vaismedžių ir netgi daržovių“, – apie naujausią kūrinį pranešime spaudai pasakoja Miglė.

„Kūrinyje pasakoju apie kelis sudėtingus metus, per kuriuos daug verkiau, bet mano ašaros atvedė į mano pačios vidų ir padėjo suprasti, kad išsiskyrimas visgi buvo teisingas sprendimas. Tai man atnešė laimę ir džiaugsmą, galiausiai – ir naują gyvenimą bei nepriklausomybę. Ir mano širdis pagaliau pasiruošus vėl įsimylėti “, – sako migloko.

Beveik visas muzikinis „Sacred Tears“ video – pačios atlikėjos solo kūryba: „filmavausi pati, montavau taip pat. Besifilmuojant man asistavo mamos draugė, pastovėdavo prie kameros truputį po to, kai sustačiau kelis kadrus. Taip pat trumpas nespalvotas kadras su vandeniu nufilmuotas draugo.“

Klipo idėja atsirado intuityviai, po to, kai į rankas Miglei pateko azijietiškas kostiumas, birželio mėnesis, žydintys lubinai ir skirtingų spalvų deriniai.

„Klipe daug šoku. Ir spalviškai, ir ornamentiškai semiuosi įkvėpimo iš Yayoi Kusama, o judesių – iš Kazuo Ohno. Klipe šoku tam tikrą šokį, kuris pasakoja mano širdies žaizdos ir šventų ašarų istoriją ir kelią į išsilaisvinimą. Taip pat, vanduo simbolizuoja mano sielą ir sugrįžimą į tai, kas esu, į ten, kur mane supa geri žmonės ir galiausiai – į savo pačios laisvą širdį“, – įkvėpimu dalinasi muzikantė.

„Sacred Tears“ – pirmasis kūrinys, pranašaujantis dar šį lapkritį pasirodysiantį albumą tuo pačiu pavadinimu. Kaip pasakoja jo kūrėja, naujas albumas bus labai eklektiškas, jame sutilps ir electro, ir gyvos kompozicijos.

Artimiausia proga artėjančio albumo dainas išgirsi gyvai – jau šį trečiadienį, muzikiniame klube „Tamsta“, Vilniuje. Čia migloko dar kartą atšvęs savo pirmojo singlo pasirodymą, o žiūrovus eklektiškais pop ir soul muzikos garsais pasitiks viena, tik su „boombox“ grotuvu ant scenos. „Tai – bene pirmasis solinis koncertas skirtas TIK MIGLOKO BOOMBOX projektui. Negaliu sulaukti, kada klausytojai išgirs mano dainas, tarp jų – ir „Sacred Tears“, – džiaugiasi dainininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)