Po filmo „Armagedonas“ ši daina užkariavo milijonų širdis visame pasaulyje. Jos magiškam žavesiui neatsispyrė ir kauniečiai rokeriai. „Iš tiesų, nemanėme, kad šis kūrinys nukeliaus iki radijo stočių. Mes jo versiją sukūrėme specialiai festivaliui „Bike Show Millenium“. Pakvietėme operos solistę A.Cicėnaitę ir, atvirai pasakius, patys nesitikėjome, kad mums kartu taip gerai pavyks. Kūrinys nuskambėjo fantastiškai!“, - sakė „Rebelheart“.

Festivaliui pasibaigus tiek rokeriams, tiek operos solistei tapo gaila vienkartinio pasirodymo. „Nutarėme, kad reikia dar kur nors su šia daina sudalyvauti. Ir mus pakvietė į festivalį „Palanga 2005“! Ten vykusiame duetų konkurse su kūriniu „I don‘t Wanna Miss a Thing“ mes laimėjome antrąją vietą. Štai tada nutarėme, kad mūsų versija verta ir radijo eterio, bei ją įrašėme“, - sakė „Rebelheart“.

Daina „I don‘t Wanna Miss a Thing“ bus išleista spalio viduryje pasirodysiančiame „Rebelheart“ albume „Geriausios tautos dainos“. Jame bus ir dar 15 kūrinių: įvairiausiomis progomis atliktų liaudies dainų versijų ir visos geriausios autorinės grupės dainos.