Ši daina – tai odė vasaros prisiminimams, kurie kaip metafora simbolizuoja ilgesį visiems ryškiems gyvenimo įvykiams. „Rašydami „Summer We Lost“ galvojome apie tą jausmą, kuris lieka pasibaigus vasarai. Mums – tai tas pats nostalgiškas jausmas, kuris aplanko ir vartant senus nuotraukų albumus ar žiūrint pirmuosius savo koncertų įrašus“, – pranešime spaudai idėją atskleidžia grupės nariai.

Vaizdo klipui sukurti, buvo pasitelkta archyvinė vaizdo medžiaga, kaupta nuo grupės susikūrimo pradžios 2010-aisiais. Tačiau didžiąją dalį klipo sudaro vaizdai iš pastarųjų pusės metų grupės koncertų bei kelionių. Šiuos kadrus fiksavo į keliones su grupe leidęsis Saulius Baradinskas, kuris ir režisavo patį klipą. Taip pat didelį darbą atrinkinėjant dešimtis valandų medžiagos ir montuojant galutinį vaizdą atliko „Scuare Production House“.

„Deeper Upper“ – „Summer We Lost“:

Kūrinys „Summer We Lost“ įrašytas „Ymir Audio“ studijoje, kuri prodiusavo ir įrašė norvegų prodiuseris Snorre Bergerud, ištikimai dirbantis kartu su grupe nuo pirmųjų „Deeper Upper“ įrašų.

Nauja daina išleista po leidybinės kompanijos „MONOKEY“ sparnu ir yra pasiekiama ne tik grupės „Youtube“ paskyroje, tačiau ir populiariausiose muzikos klausymo platformose „Spotify“, „Deezer“, „Google Play“ ir t.t..

„Summer We Lost“ išgirsti gyvai gerbėjai galės jau labai greitai, nes paminėti naujam etapui grupė rengia tris koncertus Lietuvos didmiesčiuose. Spalio 20 dieną „Deeper Upper“ pasirodys Vilniaus klube „Tamsta“, spalio 28 dieną Klaipėdoje įsikūrusioje „Raketoje“, o lapkričio 3 dieną puikiai Šiauliečiams pažįstamame „Blic“ bare.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)