Į pirmąją savo vinilo plokštelę grupė sudėjo net keturioliką geriausių abiejų savo albumų dainų – net tolimojoje Pietų Amerikoje „Antikvarinius Kašpirovskio dantis” išgarsinusią „Į Venesuelą”, gerbėjų pamėgtas „Joga – jėga”, „Indai”, „Tu mano vasara” ir daug kitų, rašoma grupės pranešime spaudai.

Tiesa, „Dantų plokštelę” įsigiję grupės gerbėjai bus nustebinti ir papildomais, dar negirdėtais dviejų grupės dainų remiksais, kuriuos sukūrė Lietuvos elektroninės muzikos kūrėjas Jogaila ir venesuelietis Akilin. Kokios tai dainos „Antikvariniai Kašpirovskio dantys” dar neatskleidžia.

Dar viena šios vinilo plokštelės ypatybė yra ta, jog pavadinimą jai sugalvojo ne patys grupės nariai. Socialiniame tinkle „Facebook” gerbėjų pagalbos paprašę „Antikvariniai Kašpirovskio dantys” sulaukė daugybės pavadinimų pasiūlymų, iš kurių ir buvo pasirinkta „Dantų plokštelė”, sugalvota Tomo Stojano.

„Pavadinimų dabar turim kokiai dešimčiai būsimų albumų”, – juokauja ir gerbėjams dėkoja „Antikvarinių Kašpirovskio dantų” būgnininkas Karolis Steponavičius.

Rugsėjo pradžioje finalinę savo albumo dainą „Bučiuok” ir jai skirtą vaizdo klipą išleidusi grupė vinilo plokštelę pristatys dviejų dalių koncertu, kuriame prie grupės prisijungs ir ištikimiausių gerbėjų prisimenamas legendinis gramofonas.

Dūmais vaizduotę ir energiją koncertiniam siautuliui išlaisvinantis gramofonas – garbės narys ir talismanas, be kurio neapseidavo nei vienas grupės pasirodymas. Lapkričio 4 dienos koncerto metu, pramogų salėje „Vakaris Vilnius” jis vėl suks geriausias „Antikvarinių Kašpirovskio dantų” dainas.

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys” – „Bučiuok”:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)