Oficialiame Rogerio Waterso tinklapyje pasirodė tokia iformacija: „Po 63 koncertų JAV ir Kanadoje, į kuriuos bilietai buvo visiškai išparduoti, džiaugiamės galėdami pranešti apie dar 5 koncertus Vokietijoje ir vieną Austrijoje ankstyvą 2018 metų vasarą. 2018 metais aplankysime Portugaliją, Rusiją ir surengsime 23 koncertus šiose šalyse: Austrijoje, Belgijoje, Bulgarijoje, Kroatijoje, Čekijoje, Danijoje, Suomijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Olandijoje, Vengrijoje, Airijoje, Italijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Norvegijoje, Lenkijoje, Portugalijoje, Rusijoje, Ispanijoje, Švedijoje, Šveicarijoje ir Didžiojoje Britanijoje. Greitu metu paviešinsime daugiau detalių apie datas ir bilietus“.

Koncertų rengėjai Lietuvoje šios informacijos oficialiai dar nepatvirtino. Taip pat nėra aišku, kada atlikėjas ketina apsilankyti Lietuvoje.

Rogeris Watersas

74-erių Rogeris Watersas geriausiai žinomas kaip legendinės „Pink Floyd“ narys. Iš pradžių jis buvo grupės bosistas, vėliau, po to, kai iš grupės pasitraukė Sydas Barrettas, jis pamažu ėmėsi ir vokalisto vaidmens. Vis dažniau ėmėsi kurti ir dainas.

Grupės „Pink Floyd“ veikloje Rogeris aktyviai dalyvavo lygiai dvidešimt metų. Iš grupės jis oficialiai pasitraukė 1985 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)