„Niekada neslėpiau savo fizinės ir psichinės sveikatos problemų. Metų metus ieškojau jų priežasčių. Tai labai sunku ir sudėtinga paaiškinti, bet mes nenuleidžiame rankų, – feisbuke gerbėjams rašė Lady Gaga. – Kai pajusiu, jog esu pakankamai stipri, kai būsiu pasirengusi, papasakosiu savo istoriją. Ketinu to imtis nuoširdžiai ir atsakingai, nes noriu ne tik atkreipti visuomenės dėmesį, bet ir padėti tiems, kurie kenčia taip pat kaip aš, noriu pakeisti situaciją į gerąją pusę.“

Kiek anksčiau Lady Gaga paviešino, jog kenčia nuo fibromialgijos. Tai liga, sukelianti raumenų skausmus.

„Žodį „kančia“ ir „kentėjimas“ vartoju ne tam, kad sulaukčiau gailesčio ar dėmesio. Man labai liūdna, kai internete skaitau komentarus, esą dramatizuoju, viską išsigalvoju ar tiesiog nusprendžiau pavaidinti auką, kad galėčiau nutraukti gastroles. Jeigu pažinotumėte mane, suprastumėte, kad viskas kas vyksta, yra tikra. Žodį „kančia“ vartoju ne tik todėl, kad ši trauma ir nuolatinis skausmas iš pagrindų pakeitė mano gyvenimą, bet ir todėl, kad jie trukdo man normaliai gyventi. Taip pat kliudo užsiimti tuo, kas man gyvenime svarbiausia: rengti pasirodymus savo gerbėjams“, – toliau tęsė Lady Gaga.

Laiško pabaigoje atlikėja tikino sutelksianti visas jėgas, kad kuo greičiau grįžtų pas gerbėjus.

„Laukiu nesulaukiu, kada vėl galėsiu leistis į gastroles, tačiau dabar man reikalinga gydytojų priežiūra. Privalau susistiprėti, kad galėčiau jus džiuginti dar mažiausiai 60 ateinančių metų ar daugiau. Labai jus visus myliu“, – laišką baigė atlikėja.

DELFI primena, jog iš pradžių Lady Gaga atšaukė vieną savo koncertą „Rock in Rio“ festivalyje. Paviešinusi šią žinią Lady Gaga atsiprašė savo „mažųjų monstrų“ ir prašė supratingumo.

Tik vėliau ji nusprendė atšaukti visus likusius turo koncertus.

Tūkstančiai „mažųjų monstriukų“ išgirdę, jog neišvys savo dievaitės, skausmą liejo ašarų upeliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)