Kaip rašoma pranešime spaudai, dainininkas Linas Adomaitis džiaugiasi visais savo muzikiniais etapais, kurių per 20 metų buvo išties daug: grupės „L+“ ir „UAB Music“, duetas „Linas and Simona“ ir jo dalyvavimas Eurovizijos dainų konkurse, daugybė tarptautinių muzikos festivalių ir galingi pastarųjų metų koncertiniai turai su simfoniniais orkestrais, bigbendais bei didžiuliais chorais.

„Ypatingai smagu prisiminti pačią pradžią, kuomet subūrę dainuojantį kvartetą „L+“ pradėjome koncertuoti. O kaip mums tada šypsojosi sėkmė! Galėtų daugelis tiesiog pavydėti, rodos, pavydėjome net ir patys sau“, – prisimena Linas, negailėdamas gerų žodžių savo bendražygiams, grupės nariams.

Šiais metais Linui ypatinga proga – 20 metų jubiliejus scenoje privertė atlikėją pažvelgti į nueitą kelią, prisiminti geriausius momentus. Linas sako, kad kaip tekančio laiko simbolį pakvietė į turą ypatingą viešnią Ingą Jankauskaitę, su kuria dar 1997 metais pildė pirmuosius karjeros puslapius, džiaugėsi kiekviena įrašyta daina, sudainuotu koncertu, patirtais nuotykiais gastrolėse. Inga taip pat neslepia sentimentų „L+“ laikams.

„20 metų! Daug. Tikrai daug, žinant, kiek visko per juos nutiko, tas laiko vandenynas jau tikrai didelis, ir kartais net ima atrodyt, jog visa tai vyko ne su manimi. Kažkoks panašus jausmas buvo ir tada – per gerai, kad būtų tiesa. Dažniausiai iš atstumo mūsų ankstyvos jaunystės darbai ar pasirinkimai atrodo naivūs ar net juokingi, bet „L+“ yra visai kita istorija. Ir šiandien tuose įrašuose labai daug nuoširdumo, nepramintų takų, kūrybos… Daugybė pirmų kartų – štai kas man yra „L+“.

Pirmi bandymai dainuot, dirbti studijoj, rašyt. Pirmas nepakeliamas nuovargis daug keliaujant į gastroles. Pirmi susižavėjimai, nesuskaičiuojamos naujos pažintys. Pirmos pergalės, pripažinimas ir aiškus suvokimas, jog toliau privalau keliauti viena.

Ieškoti savo kelio, profesijos, likimo. 
Todėl šiandien gera prisiminti ir dėkingai pažiūrėti vienas kitam į akis, Linai.
 Tegu pirmas, jau tik mūsų, bendras kūrinys išsipildo. Tegu primena, prikelia ir jaudina. Mudu ir visus, kurie ateis pasidžiaugti gyvai gruodžio mėnesį“, – jautriai mintimis dalijasi aktorė, dainininkė ir TV laidų vedėja Inga Jankauskaitė.

Koncertai vyks:

Gruodžio 20 d. Kaune, 21 d. Vilniuje, 31 d. Klaipėdoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)