Išliaupsintas SEL šou su scena-robotu turėjo pasisekimą tiek Klaipėdoje, tiek Vilniuje. Po pastarojo koncerto Egidijus Dragūnas savo socialiniame tinkle „Facebook“ padėkojo gerbėjams ir tik užsiminė, jog naujas šou vyks gruodžio antrąją, Kaune.

Tai, kas nutiko po to, pradžiugino patį SEL lyderį, o kitiems muzikantams galėtų sukelti pavydą.

„Po mano žinutės feisbuke buvo nupirkta pusė bilietų į koncertą Kaune šių metų žiemą. Aš visada žinojau, kad mano gerbėjai itin ištikimi. Po šio įvykio tuo dar kartelį įsitikinau“, - džiaugėsi E.Dragūnas.

Vėliau SEL lyderis žadėjo pateikti daugiau informacijos apie artėjantį šou Laikinojoje sostinėje, tačiau įžymybė patikino, jog jis bus visiškai naujas ir toks, „kokio gerbėjai nesitiki.“

Koncerto Vilniuje akimirkos:

Primename, kad ankstesni SEL koncertai Kaune pagerino visų laikų „Žalgirio“ arenos lankomumo ir pačios grupės populiarumo rekordus: 2014-aisiais pasirodyme dalyvavo 20 tūkstančių, o 2015-aisiais daugiau nei 21 tūkstantis SEL gerbėjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)