„Negi jau praėjo tie laikai, kai merginai po langais dainuojamos serenados? O gal mums, vyrams, atrodo, kad viskas dabar sumaterialėję, nes dažniausiai bijom pasirodyti jautriais, romantiškais. Juk kelias į moters širdį gali būti per muziką“, – pristatydamas naujausią grupės darbą svarsto „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ vokalistas Martynas Enčius.

Vaizdo klipe „Bučiuok“ vyriško „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ kolektyvo pasiilgtos romantikos tikrai netrūksta – Šiaurės Lietuvoje esančiame Pajiešmenių dvare užfiksuotos žinomiausioms muilo operoms nė kiek nenusileidžiančios scenos.

Kartu su grupės nariais vaizdo klipe nusifilmavo ir finalinę antrojo „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ albumo „Problematika“ dainą „Bučiuok“ kartu įrašęs „Pajiešmenių Brass“ pučiamųjų orkestras. Grupės ir orkestro draugystė prasidėjo prieš dvejus metus. 2016-ųjų pradžioje duetas kartu laimėjo LRT organizuotą projektą „Vario audra“, pasirodė „M.A.M.A“ apdovanojimuose, taip pat sugrojo ne vieną koncertą, o šiuo klipu vainikavo visus bendrai nuveiktus darbus.

„Džiaugiamės, kad mus likimas suvedė su „Antikvariniais Kašpirovskio dantimis“. Mūsų susitikimai būna smagus ir pilni nuoširdaus bendravimo. Esame dėkingi grupei už sukurtas progas bendrai veiklai, bendriems kūrybiniams išbandymams ir atradimams“, – pasakoja „Pajiešmenių Brass“ narys Gediminas Andrašūnas.

„Mes be galo dėkingi orkestrui už viską, o ypač už atsidavimą šiam klipui – visas „Pajiešmenių Brass“ su užsidegimu repetavo, patys kūrėsi kostiumus, net padėjo įrengti klipui reikalingą dvaro sceną bei ruošė dekoracijas“, – kolegoms pagyrų negaili grupė.

Tiek „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, tiek „Pajiešmenių Brass“ vis dar gyvena klipo filmavimo prisiminimais, kurių kartu su vaizdo klipu vos „nepagrobė“ filmavimo aikštelėje praūžusi audra.

„Grojant Pajiešmeniuose galbūt aštuntos mūsų dainos metu lietus tiesiog pradėjo pliaupti į sceną, sudegė kelios apšvietimo lempos, nespėjom nė pastebėti kaip aplink pradėjo skraidyti gamtos stichijos į orą pakeltos palapinės, todėl teko nutraukti pasirodymą ir darbus tęsti gerokai vėliau“, – pasakoja Martynas Enčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)