Į modernų miesto festivalį antrąją dieną dalyviai plūsti neskubėjo. Oficiali festivalio pradžia buvo numatyta 18 val., tačiau miestiečiai į industriniame Vilniaus kampelyje vykstančią šventę aktyviau rinktis pradėjo tik kiek sutemus, 20 val.

Pirmųjų didžiųjų pasirodymų laukiant festivalio dalyviai galėjo ne tik pasimėgauti greito maisto patiekalais, gurkštelėti kavos, bet ir turėjo įvairios pramoginės veiklos. Pradedant stalo futbolu, baigiant virtualiomis šokių varžybomis.

Festivalio svečių stilius:

Šiandien melomanus džiugina pagrindinėje scenoje koncertuojanti amerikiečių repo žvaigždė Mykki Blanco, lietuvis Mesijus, britas Pauli., iš Tel Avivo atvykęs duetas „Echo&Tito“, lietuvių didžėjus Boikafe.

Požemiuose įsikūrusioje „Lofto“ terasos scenoje pasirodys lietuviai „ba.“, Islandijos reperiai „Ulfur Ulfur“, Rico Loop iš Berlyno, „VonKuusk“ iš Estijos ir „Mork“ iš Vengrijos.

„What‘s Next in Music“ scenoje antrąją festivalio dieną gros „Afrao“, „Meandi“ „Awlnight“, „Melvitronica“, „Z On A“, „Senary“, „Silly Cut“ ir kiti.

Patys ištvermingiausi paryčiais neabejotinai atras savo vietą buvusiame industriniame garaže įsikurusioje techno muzikos scenoje „Burn“.

Festivalio metu naktimis veikia ir mados mugė „Uptown Market“, kurioje lankytojai gali atsinaujinti savo įvaizdį naujais stilingais pirkiniais ar aksesuarais bei užsukti į grožio salono „UFF“ erdvę pasipuošti festivaliui.

Čia taip yra įsikūrusi ir muzikos parduotuvė „Music Merch shop“, kurioje galima rasti Lietuvos atlikėjų kompaktinių plokštelių, vinilų, kitos atributikos bei sutikti pačius atlikėjus.

Visoje teritorijoje išsibarstę piešiniai ant sienų, meno instaliacijos, iš skirtingų scenų aidinti muzika bei lankytojų gausa pirmąją festivalio dieną sukūrė magiškai jaukią atmosferą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)