Ant scenos besirungusiems J. Arlauskaitei-Jazzu ir Donny Montell teko nelengva užduotis, mat atlikėjams turėjo dainuoti ne tik savo pačių, tačiau ir vienas kito dainas. Kadangi jų muzikiniai stiliai skiriasi kardinaliai, tai tapo nelengva užduotimi abiems scenos atstovams.

„Man net pačiam įdomu, kaip čia bus “, - repetuodamas prieš renginį sakė Donatas.

Pirmojo raundo metu atlikėjai atliko savo žinomiausius kūrinius ir vieną netikėtą. Tiek Donatas, tiek Jazzu savo stiliumi sudainavo šios vasaros hitu tapusią dainą „Despasito“.

Po antrojo raundo rezultatu 1:2 pirmavo Donny Montell, tačiau po trečiojo raundo Jazzu pradėjo vytis ir raundas po raundo pralenkė savo varžovą.

Po kurio laiko DJ Mamania nusprendė, kuriuo stiliumi atlikėjams teks atlikti dainas. Po regio sekė rokas bei elektronika, tačiau atlikėjai visiškai nesutriko ir ilgai negalvoję atliko savo kūrinius minėtais stiliais. Daugiausiai ovacijų sulaukė etapas, kurio metu jie dainavo roko stiliumi. „Šią dainą skiriu savo tėčiui, kuris yra didelis „AC/DC" gerbėjas", - sakė romantiškoji dainininkė.

Kiek vėliau J. Arlauskaitei-Jazzu ant scenos padėjo grupės „Antis" lyderis Algirdas Kaušpėdas, o Donny Montell – Radistai.

Laimėtoją išrinko publika, kurios plojimų ir ovacijų keliamą triukšmą fiksavo itin tikslūs garso matuokliai. Susirinkusiųjų sprendimu vienintele ir nepakartojama buvo pripažinta J. Arlauskaitė-Jazzu.

Šios garsiausios atlikėjų kovos vyksta daugelyje pasaulio šalių. Renginiuose jau dalyvavo amerikiečių reperis Snoop Dogg, „Major Lazer", „Metalheadz", Magnetic Man, „Disclosure", „Rudimental", „Chase & Status", „Shy FX" „A$AP Mob", Wiz Khalifa ir daugelis kitų.

„Red Bull Soundclash" renginys pirmą kartą Lietuvoje lankėsi prieš penkerius metus. 2012 m. vykusiame šou triumfavo M.Mikutavičius, kuris sugebėjo nugalėti repo grandus „G&G sindikatą".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)