DELFI redakcijoje viešėję vyrai čia atėjo su dvejomis naujienomis: pristato dar vieną dainą ir baigia savo dueto epopėją.

Ant plunksnos galiuko atsidūręs S. Skvernelis

„Važiuojant automobiliu šovė kelios idėjos ir viena jų buvo realizuota – apie panelę rašytoją Gretą“, – pasakojo D. Zvonkus.

Kiek vėliau aštrialiežuviai vyrai nusitaikė į Andrių Tapiną. „Jis labai gerai rimuojasi. Yra labai matomas, – pasakojo Deivydas. – Tekstas apie jį gana greitai susigulė.“

„Galvojome, kas aktualu tiems, kurie skaito portalus, feisbuką. Iš pradžių Greta ir Ramūnas. Visi supranta. Tada galvojome: o kas toliau? Skvernelis?“, – dainų gimimą apibūdino Stano ir prasitarė, jog D. Zvonkus Skvernelio pavardę norėjo surimuoti grupės YVA dainos priedainyje „paukšteli, padangių paukšteli“.

Iš kasdienio gyvenimo idėjų besisemiantys vyrai stengėsi apdainuoti įvairias puses ir įvairius herojus.

Užklupęs dėmesys

„Po pirmos dainos mums paskambino iš žinių ir prašė pakomentuoti. Ką pakomentuoti?“ – nuostabos neslėpė D. Zvonkus.

Pokalbio metu vyrai kelis kartus pakartojo, jog visa jų kūryba tėra humoras.

Pasidomėjus, ar po tiek dėmesio pasijautė it didžiausios Lietuvos žvaigždės, vyrai pradėjo juoktis. „Kaip krentančios žvaigždės. Stipriai. Ir viską sprogdinančios“, – juokėsi Stano.

Tiesa, dėmesio netrūko ir socialiniame tinkle. Deivydas pasakojo, kad jo anketą užplūdo asmeninės žinutės. „Gavau pakankamai daug žinčių feisbuke, tokių „kultūringų“. Tai jei aš nepatinku tokiems žmonėms, reiškia viską darau teisingai“, – kalbėjo D. Zvonkus.

Epopėjos pabaiga

Ketvirtąją dainą pristatantys vyra tikina stabdantys dueto kūrybą, tačiau neneigia, kad ateityje jų keliai vėl susikirs.

Ketvirtoji jų daina, kurią jie vadina aršiausios tematikos kūriniu, yra apie juos pačius. „Tiek buvo komentarų, tiek pykčio, kad, rodos, užtektų iki gyvenimo galo, – pasakojo Stano. – Pagalvojome, kad vienintelis būdas tą pyktį kažkur nukreipti – paimti jį sau, – šyptelėjo Stano. – Šį kartą taikiniu pasirinkome save.“

Vyrai eilėse nepagailėjo kritikos sau. „Kai Dievas dalino simpatiškus veidus, mane jis pamiršo, gal tyčia praleido“, – dainuoja eiliuoja Stano.

Kiek vėliau pasigirsta D. Zvonkaus balsas: „Kai Dievas dalino po antrą pusę, aš gavau lenkę, o dar prieš tai rusę“.

Apie kokį žmogų Stano griežtai atsisakė dainuoti kartu su Deivydu, kaip į jų dainas reagavo draugai ir kodėl duetas buvo iškviestas į Krašto apsaugos ministeriją – sužinosite vaizdo įraše:


Stano ir Zvonkus „Rusai vėl puola“

Stano ir Zvonkus „Tapinas Alfa Patinas“

Stano ir Zvonkus „Kildišiene, neišeik“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)