Koncerto metu apsaugos darbuotojai sulaikė du vaikinus, nusprendusius į darbą paleisti kumščius. Vilniaus vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai DELFI patvirtino, jog abu jaunuoliai buvo sulaikyti, jiems išrašyti protokolai už viešosios tvarkos pažeidimus. Abiems vaikinams vakaras baigėsi policijos komisariate.

Gerokai skaudžiau vakaras baigėsi merginai, koncerto metu susilaužiusiai koją. Prie koncerto vietos budėję pareigūnai tikino nežinantys įvykio aplinkybių. Mergina iš koncerto buvo išvežta greitosios pagalbos automobiliu.

Policijos pareigūnų skaičiavimu, Kalnų parke kartu su SEL šėlo apie dešimt tūkstančių žmonių. Tiesa, kiek tiksliai žmonių šeštadienio vakarą sugūžėjo į Kalnų parką, gali pasakyti tik renginio organizatoriai.

Po koncerto minia neskubėjo namo – grožėjosi dangų nuspalvinusiais fejerverkais.

Tiesa, kai kurie žiūrovai vargiai orientavosi aplinkoje – jiems reikėjo draugo rankos, kad galėtų saugiai grįžti namo.

Ir nors koncertas truko dvi valandas, panašu, kad ne visiems jo pakako. „Nenoriu namo, noriu SEL koncerto“, – draugei skundėsi namo eidama mergina.

Ilgai lauktas SEL koncertas Kalnų parke prasidėjo visu pajėgumu – dangų nuspalvino fejerverkai ir pasigirdo SEL muzika.

Sceną-robotą, kurios idėją sugalvojo pats Egidijus, Kalnų parke konstravo šimtas žmonių net kelias dienas. Nuo pat pirmų akordų scena paniro į dūmus ir prasidėjo ne tik šviesų, garso, vizualizacijų, bet ir lazerių šou. Dūmuose lazerių šviesos bangavo kartu su minia, kuri nuo pirmųjų dainų dar kiek vangokai, bet jau paniro į SEL muzikos euforiją.

„Aukščiau, – nesustodamas ragino Egidijus. – Man mažai!“

Tik po kelių dainų Egidijus pasisveikino su minia bei VIP svečiais, įsitaisiusiais atskiroje ložėje.

Publiką daina „Gyvenimo man vieno neužtenka“ įaudrinęs E. Dragūnas kiek sustabdė muziką ir nužvelgęs minią pasidžiaugė gerbėjų gausa. „Nėra kažkokio jaudulio per didelio, – nusijuokė E. Dragūnas ir padėkojo politikams. – Ačiū Karbauskiui už blaivią tautą.“

Koncerto pradžioje dangų nuspalvinę fejerverkai dar ne kartą šovė viršun. Dainos „Parašyk man laišką iš Paryžiaus“ metu minioje liko vos keli nešokantys ir neplojantys žmonės. Po jos pasigirdo gausūs aplodismentai ir kiek pritemusi scena nusidažė raudonai.

Vis įsibanguojančią dainą „Ten kažkur giliai“ jau dainavo ne tik Egidijus, bet ir visa minia.

SEL koncerto akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)