„Compensa“ koncertų salėje su grupe repetuojantis E. Dragūnas teigė, kad dabar „Sel“ čia galima išvysti bene kasdien – grupė intensyviai ruošiasi koncertui, o viena diena repeticijų šioje salėje grupei atsieina 800 eurų.

Į užkulisius įsileidęs Egidijus aprodė ir papasakojo, kaip vyksta tūkstančius koncertuose buriančios grupės repeticijos. Ant scenos jau stovėję grupės nariai, pasak lyderio, visuomet repeticiją pradeda atskirai, o tuomet ant scenos lipa ir E. Dragūnas.

Grupės narius pristatęs E. Dragūnas aprodė ir montažinę, kurioje ruošiamas koncerto apšvietimas. „Nėra jokių atsitiktinumų, suprogramuota kiekviena sekundė“, – sako Egidijus.

Atlikėjas žada, kad rugsėjo 2 dieną koncertuosianti grupė nepaliks abejingų. „Mes norime stengtis ir kelti kartelę Lietuvoje“, – teigė E. Dragūnas.

Po „Sel“ pasirodymo Karklės festivalyje daugybė gerbėjų po koncerto nuotraukomis gyrė pasikeitusią atlikėjo išvaizdą. Dalis juokavo, kad tai turbūt naujos E. Dragūno merginos įtaka. Apie tai paklaustas vyras juokėsi, kad jo mylimoji Kotryna laikosi išties griežto režimo, kurį tenka perimti ir jam.

„Ji turi savo profesiją, kažkas sako, kad modeliams gali veikti tik vienas pusrutulis, bet pas šitą veikia abudu, – kvatojo E. Dragūnas. – Ji siekia aukštumų, dirba garsiausiose Lietuvos, Anglijos ir Vokietijos agentūrose ir ten nėra taip paprasta: ten žmonės irgi gauna milijonus, ten yra labai stiprus grafikas, reikia sportuoti, sveikai maitintis.

Sako, kad su kuo sutapsi – tuo ir tapsi. Aš nelabai matau, koks aš dabar, bet santykiuose turėjau tikrai didelę gyvenimo duobę – 3 mano gyvenimo metai buvo išbraukti, aš trejus metus tiesiog negyvenau ir tai nebuvo mano iniciatyva, bet dabar aš nuo to emociškai išgijau, pradėjau naują gyvenimo etapą. Kas nors nori to ar nenori, bet aš gyvensiu gerai“, – sakė atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)