Kaip ir dar visai neseniai vykusiame Monikos Pundziūtės–Monique koncerte, taip ir šiame V. Baumilos koncerte buvo išlaikyta tradicija dainuoti kartu. Neseniai savo debiutinį koncertų turą pabaigusi jaunoji atlikėja, prisijungs ir prie Vaido pasirodymų. Gerbėjams atlikėjai dovanojo Auksinio bei Platininio disko apdovanojimus atnešusį kūrinį „Dviese".

„Ant mašinos stogo", „Tai buvai tu", „Free love" privertė susirinkusiuosius linguoti kartu su kiekvienu dainos akordu.

Tiesa, šįkart Vaidas scenoje negali laisvai judėti dėl dar liepos pabaigoje patirtos traumos krepšinio aikštelėje. Tačiau ir tai atlikėjui netrukdė nei koncertuoti, nei šildyti susirinkusiųjų romantiškomis melodijomis.

„Nei koja, nei puolantis peršalimas negalėjo sutrukdyti mano šio vakaro koncerto. Dar prieš jį išgėriau vaistų ir žinau, kad tiesiog ir vėl atiduosiu visą save. Koncertų maratonas gal kiek ir vargina, bet tai suteikia ir energijos, adrenalino bei užveda gyvenimui“, – prieš koncertą DELFI sakė atlikėjas.

Jau rytoj V. Baumila su naujausia savo programa pasirodys Nidoje – Prieplaukos vyninėje; rugpjūčio 25 d. Klaipėdoje – „Sky21 Terrace by Barbar'a" ir rugpjūčio 26 d. Kaune „Adform" (buvusiame „Ryšių") kiemelyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)