Singlas, įrašytas kartu su Kazimieru Likša, buvusiu grupės „Karma" lyderiu, simbolizuoja naujo kūrybinio kelio pradžią. „Profesionalumas kainuoja itin daug laiko ir kantrybės, tad įrašinėdami šį kūrinį praleidome ne vieną nemigo naktį studijoje, kol visi likome užtikrintai patenkinti rezultatu", - pasakojo grupės „Omerta" lyderis.

Ponulis Production

Atlikėjas neslepia, kad daina persmelkta stiprių išgyvenimų ir emocijų. „Nėra nei vieno žmogaus, kuris negeistų laisvės saldumo, ypač tada, kai dėl tam tikrų priežasčių, aplinkybių ar žmonių ji yra apribota.

Net ir pačius sąmoningiausius neretai užvaldo toks stiprus laisvės troškulys, kuris vos šiek tiek jos paragavus virsta nuodais apnuodijančiai atsakomybės jausmą. Bet net ir tai suprasdami mes neriam stačia galva net nesusimąstydami, nes tai tarsi lengviausias būdas nunulinti mintis, o kartais net ir save", – atvirauja atlikėjas.

Kūrinį „Laisvė – nuodai" prodiusavo Justinas Raudonis, kuriam talkino kolega Dominykas Minkevičius – Doni Javich. „Dirbti su šiuo kūriniu man buvo įdomu nuo pat pradžių. Džiaugiuosi, kad išlipom iš įprasto hip hopo skambesio rėmų ir šio žanro muziką pateikėm visai kitu kampu", – patirtimi dalinosi prodiuseris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)