Naujasis Jurgos dainų skambesys publikai pažįstamas iš jau pasirodžiusių ir išpopuliarėjusių radijo singlų – „Reikalingi“. bei „Life is a dance for one“. Naują Jurgos kūrybos etapą muzikos kritikai apibūdina kaip atlikėjos muzikinę brandą, neretai netobulą („Not Perfect“) albumą pavadindami tobulu kūrybiniu sprendimu – tiek garso, tiek minties, tiek ekspresyvaus atlikimo kokybės požiūriu.

Šiais metais su nauja „Not Perfect“ programa scenoje pasirodžiusi Jurga nustebino ne vieną: tradiciškai švelni ir lyriška atlikėja koncertų pabaigoje publiką įtraukia į siautulingą šokio ritmą.

„Albumą „Not Perfest“ kūriau įkvėpta labai stiprių emocijų – būtent jomis persmelkti visi kūriniai. Iš savo ir kitų kūrybos visuomet reikalauju maksimalaus rezultato – tiek muzikos, tiek jos skambesiu ar siunčiama žinute. Tikiu, kad visų mūsų išgyvenimai yra dažnai panašūs, tiesiog kiekvienas juos išgyvename skirtingai. Galiu sakyti, kad motyvacijos „šaukliu“ naujame albume tapo daina Reikalingi. Juk kiekvienas mūsų vienu ar kitu gyvenimo etapu pasijaučiame nereikalingi ar pažeidžiami, todėl labai svarbu tuo metu būti šalia ir motyvuoti sunkumus išgyvenantį žmogų. Kartais tam, kad palaikytumėte Jums svarbų žmogų, primintumėte, koks jis Jums reikalingas ir tiesiog emociškai suartėjus praleistumėte laiką, pakanka drauge nueiti i koncertą ar spektaklį.“- apie savo naują dainą pasakojo Jurga.

Pasiklausykite naujo Jurgos singlo „Reikalingi“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)