Nors ši vasara nešykštėjo liūčių, klipo filmavimo dieną kaip tyčia kepino saulė. Šis menkas nesklandumas neišgąsdino viloje „Skeivillė“ nuo ankstaus ryto dirbusio klipo režisieriaus Vytauto Rumšo ir jo filmavimo komandos. „Reikia lietaus? Bus“, – ramiai konstatavo jis.

Lietus buvo pagamintas ir Iglė drauge su filmavimo partneriu aktoriumi Laurynu Jurgeliu galėjo jame suvaidinti išsvajotą romantišką sceną. „Buvo ir karšta, ir šalta vienu metu. Nepakartojamas jausmas“, – po aistringų bučinių lietuje sakė Iglė.

„Leisk bandyt“ ypač išryškėjo „X faktoriaus“ laimėtojos aktorinis talentas. Dainininkei teko įsijausti į mylinčios, tačiau emocijų nevaldančios ir todėl santykius su mylimuoju beveik sugriovusios merginos vaidmenį. Filmavime buvo ir audringas barnis, kuris baigėsi lėkščių daužymu, aistringa meilės scena lietuje, romantiškas rytas lovoje. Iglei teko ir laukais vytis išeiti bandantį „vaikiną“.

Režisierius V.Rumšas buvo maloniai nustebintas Iglės aktorinių gebėjimų. „Ji puikiai susitvarkė su užduotimis aikštelėje. Tai jos pirmas muzikinis klipas, todėl - labai svarbi kiekviena detalė. Labai aiškiai supratau, kad svarbiausia – atskleisti Iglės klausytojams jausmus, kurie slypi dainoje. Manau, mums pavyko. Dabar telieka laukti, ar klausytojams ir žiūrovams patiks mūsų visų darbo rezultatas“, – sakė režisierius.

„Labai smagu matyti galutinį vaizdą, po visų įdėtų komandos pastangų. Tai buvo fantastiška proga išbandyti aktorinius gebėjimus ir pamatyti, kaip klipo kūrimas atrodo realybėje. Esu be galo laiminga, kad judu muzikos srityje į priekį ir galiu pradžiuginti savo gerbėjus. Pasistengsiu, kad to džiaugsmo ateityje būtų ir daugiau“, – sakė Iglė.

Muziką ir žodžius pirmajai Iglės dainai sukūrė Vytautas Bikus. Klipo filmavimo aikštelėje ir vėlesniuose etapuose dirbo itin profesionali komanda: režisierius Vytautas Rumšas, operatorius Deimantas Kučinskas, šviesų dailininkas ir fotografas Robertas Daskevičius, montažo režisierius Karolis Labutis, stilistė Julija Estko, plaukų stilistė Vaida Čybaitė, asistentės Karina Mickevičiūtė ir Virginija Kulakauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)