Tokia graži tradicija tęsiasi jau ne vienerius metus. Tiek prieš neseniai vykusius koncertus Klaipėdoje ir kituose Lietuvos miestuose, tiek dabar Egidijus lankosi pas tuos, kuriems dėmesio reikia labiausiai.

SEL lyderis vaikų namuose lankosi ne tuščiomis. Jau tapo įprasta, kad viena didžiausių Lietuvos žvaigždžių dovanoja bilietus į savo grupės koncertus. Artimiausias vyks rugsėjo pradžioje, Kalnų parke. Į jį Egidijus padovanos pusę tūkstančio bilietų.

„Dažnai aspilankau vaikų namuose. Ir geriausia dovana tiek vaikams, tiek man pačiam yra ta emocija, kuri ten būna apsilankius. Žinoma, vaikai labai laukia ir dovanų, todėl visada smagu padovanoti bilietų į SEL koncertus. Bet vis dėlto smagiausia būna pati emocija“, - sakė E.Dragūnas.

Grupės SEL įkūrėjas ragina pačius sostinės regiono vaikų namus parodyti iniciatyvą ir parašyti laišką, išreiškiant norą sulaukti svečių. Tie Vilniaus apskrityje esantys vaikų namai, kurie nori pakviesti Egidijų ir gauti dovanų bilietų į SEL koncertą rugsėjo 2-ąją, Vilniaus Kalnų parke, turėtų parašyti laišką adresu SELFILANTROPIJA@gmail.com.

Šiuo adresu parašę interesantai galės susiderinti detales dėl E. Dragūno atvykimo.

Primename, kad SEL šou, kuriame bus geriausi visų laikų grupės hitai ir nauji kūriniai, įspūdinga 8 aukštų dydžio scena-robotas, kurią sukūrė pats Egidijus, vyks rugsėjo 2-ąją, sostinės Kalnų parke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)