„Lietuviškos dainos labai laukiau, buvo net keli ankstesni bandymai realizuoti šią idėja, tačiau visiškai patenkinta rezultatu esu tik dabar, o kitų anuomet pradėtų kūrinių laikas, tikiu, dar ateis. „Aš būsiu ten, kur tu“ yra trečioji mano, kaip solo atlikėjos daina, o netrukus studijoje prasidės dar trijų naujų dainų įrašymo darbai“, – sako Jolee.

Jos teigimu, naujausia daina turėtų prisibelsti į tų širdis, kurie ilgisi savo artimo žmogaus ir tiki, kad jų ryšys yra stipresnis už laiką bei atstumą, kuriuos, labai panorėjus, visada galima įveikti.

Muziką ir žodžius šiai dainai sukūrė dainų autorius ir grupės „Sisters on wire“ lyderis Oleg Jerochin, su kuriuo Jolee bendradarbiauja jau kelerius metus.

„Tik išgirdusi šios dainos demo versiją supratau, kad turiu ją įrašyti, nes ji užkabino nuo pat pirmųjų akordų. Sėdėjau ir su šypsena linkčiojau į taktą. Skambinau Olegui ir sakiau – darom!“, – prisimena Jolee.

Naujausiam kūriniui atlikėjos komanda susuko ir vaizdo klipą, kuris buvo filmuotas gražiajame Lietuvos pajūryje ir Neringoje. Jame panaudoti vaizdo grafikos elementai, žaismingai paryškinantys dainos tekstą ir kraštovaizdžius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)