Populiariuosius „Foals" sostinėje apšildė jų muzikos įkvėpti „Without Letters" ir „ba.". Pastarosios grupės gitaristui užkulisiuose pasiskundus, jog begrojant nutrūko gitaros styga, į pagalbą atėjo kolega iš „Foals" ir ne tik greitai pakeitė stygą, tačiau ir patikrino, kaip suderintas instrumentas.

Patys indie roko atlikėjai ant scenos užlipo gerokai vėluodami, tačiau publika mylimiems muzikantams negailėjo ovacijų. „Užtrukome septynerius metus ir tai pirmas kartas čia, tad padarykime jį geriausiu!", atlikę pirmas dvi dainas į gerbėjus kreipėsi muzikantai.

Puikiai visiems žinomos dainos, tokios kaip „My Number" ir „Spanish Sahara" skambėjo grupės gerbėjams šokant prie scenos. „Jūs nuostabūs", - lietuviškai komplimentus žėrė grupės lyderis Yannis Philippakis.

Šis koncertas yra laikomas išskirtiniu modernaus roko įvykiu mūsų šalyje. Kol kas grupė keliauja su savo turu ir vien liepą surengė 16 savo koncertų skirtingose pasaulio šalyse. Šis turas baigsis rugpjūtį Portugalijoje.

Panašu, kad pasibaigus turui sulauksime ir naujausio grupės albumo. Penktasis albumas, manoma, prekyboje pasirodys jau labai greitai.

Visi ankstesni grupės studijiniai albumai tapo „auksiniais" Britanijoje, o debiutinis jų įrašas, 2008 m. išleistas „Antidotes" laikomas „indie" muzikos klasika. Kiekviename albume vis plėtę gitarinės muzikos ribas „Foals" tapo viena išradingiausių modernaus roko grupių pasaulyje. Karjeros pradžioje sukūrę autentišką „matemtišką" garsą vėliau grupė jį įvilko į galingesnį sprogstamo stadioninio roko žanrą. Šiandien „Foals" savo kūryboje turi viską: ir šokių muzikos numerį „My Number", ir triuškinantį rokenrolą „What Went Down" ir vasariškai lengvą hitą „Mountain At my Gates".