Atlikėja savo mylimo festivalio „Galapagai“ scenoje atrodė kaip niekada laisva ir laiminga. Daugelį nustebino ne tik jos trumpų plaukų šukuosena, bet ir gana neįprastas, bet labai daug komplimentų pelnęs įvaizdis: dažniausiai sukneles scenoje vilkinti Jazzu „Galapaguose“ pademonstravo naująjį pasaulio žvaigždžių hitą – „Adidas“ kelnes. Savo stilių akivaizdžiai atradęs ir jos grupės partneris Leonas Somovas.

„Leon Somov & Jazzu“ koncerto metu skambėjo ne tik geriausios dueto dainos, bet ir juokas. „Jūs mėgstate šokti? Aš ne, – kvatojo Jazzu. – Bet man labai gražu žiūrėti į jus šokančius ir matyti jūsų spindinčias akis.“

Sportišką įvaizdį scenai pasirinko ir skandalingasis Estijos muzikos provokatorius Tommy Cash, į sceną taip pat lipęs su „Adidas“ treningais (tris firmines juosteles jis netgi turi išsitatuiravęs ant kojos). Plonyčiai ūsiukai, glotniai sušukuoti plaukai, kvailos grandinėlės, rožiniai akiniai ir ryškiai dangiškas sportinis kostiumas, prie kurio priderintos baltosios „Calvin Klein“ kojinės puikiai iliustravo jo požiūrį į glamūrinį šou verslą.

Pačiam atlikėjui nuostabu buvo tai, kad jo hitus „Euroz Dollaz Yeniz“, „Winaloto“ ir kitus minia traukė mintinai. Estas valdė publiką neįtikėtinai, įžūliai seksualiai su ja flirtavo, net nusileido į klausytojų gretas ir buvo apsuptas mobilių telefonų kamerų. Viena susižavėjusi gerbėja jam švystelėjo savo liemenėlę, kuri taps geru suvenyru.

„Koks mėšlas, kad jau turiu baigti. Betgi tai – ne mano solinis koncertas, o festivalis. Bet jūs kada nors ateisite į mano koncertą Vilniuje, ar ne?“ – klausė Tommy Cash, ir gavo garsų publikos pažadą.
„Buvau jį matęs prieš keletą metų viename kino festivalyje. Dabar Tommy Cash stipriai pažengęs į priekį. Man jis labai patiko“, – kalbėjo atlikėjas Mesijus.

„Žiūrėjau jo pasirodymą, daug labai gerų dalykų. Pasikalbėjome su Tommy Cash, būtų įdomu ką nors padaryti kartu“, – pritarė ir Vidas Bareikis.

Mesijus su Vidu džiaugėsi, kad šių metų programa buvo išdėliota taip, kad jie galėjo pamatyti vieni kitų pasirodymus. „Kol grojo „Šventinis Bankuchenas“ ir Mesijus, aš dariausi tatuiruotę ir viską puikiai girdėjau. Buvo nuostabu“, – kalbėjo Vidas, iš festivalio išsivežantis didžiulį piešinį ant krūtinės ir daug gerų emocijų.

Per jo koncertą, kaip ir Mesijaus ar „Šventinio Bankucheno“, festivalio slėnis buvo perpildytas žmonių, minios ošimas girdėjosi net ir Zarasų centre. „Labai gerai pasilinksminome Bareikio koncerte“, – kalbėjo parlamentaras Vytautas Kernagis, į festivalį „Galapagai“ su žmona Rima atvykęs tiesiai iš Italijos.

„Šiemet įsitikinau, kad festivaliautojai labai myli lietuviškas grupes. Visų jų pasirodymai sulaukė daug dėmesio. Iš užsieniečių išskirčiau Almą ir Charli XCX – merginos parodė, kaip reikia dirbti su publika. Patiko ir tai, kad pasiteisino mūsų užmanymas, kad jos padainuotų kartu. Šiandien „Facebooke“ Charli pasidalino nuotraukomis iš lietuviškųjų „Galapagų“ užkulisių: su Alma jos čia neblogai pasilinksmino“, – sakė festivalio organizatorius Algirdas Barniškis-Blėka.

Su tarptautine muzikantų brolija užkulisiuose mielai bendravo ir originali nišinė atlikėja Dillon. Brazilė iš Vokietijos laiką leido ne savo patogiame kambaryje, o tiesiog įsitaisiusi ant žolės, gurkšnodama „Burbulio vyninės“ tobulai atšaldytus gėrimus ir gaudydama saulės spindulius. Su kitais ji dalijosi kremu nuo uodų įkandimų, nuoširdžiai sveikino netikėtas piršlybas scenoje surengusią įsimylėjėlių porelę.

Antrojo vakaro headlineriai – „UNKLE Live“ su susirinkusiais daug nebendravo, bet jų kokybiška elektroninė muzika mėgėjams buvo geriausia šiltos šeštadienio nakties dovana.

Po jų ant scenos bytą užsuko trys skirtingus žanrus atstovaujantys lietuvių didžėjai – Vaiperis, Few Nolder ir Leon Somov. Lygiagrečiai eilės žmonių apsupo „Silent Disco“ ir „Neonkės“ vakarėlius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)