Šiemet klausytojus džiugins ne tik Didžiosios Britanijos muzikantai „Charli XCX“, „UNKLE live“, bet ir tokie puikiai pažįstami atlikėjai kaip Leon Somov su Jazzu, Tommy Cash, Fusedmark, Lilas ir Innomine bei dar ne viena dešimtis kitų.

Pirmąją festivalio dieną pagrindinėje scenoje savo pasirodymus surengs Fusedmarc, Beissoul & Einius, Alma (Suomija). Penktadienio vakaro kulminacija taps anglų „Charli XCX“ bei lietuvių „Solo ansamblio“ pasirodymas.

Šeštadienį visi šoks pagal esto Tommy Cash bei iš Brazilijos kilusios, o dabar Vokietijoje gyvenančios Dillon muziką. Vakarą pratęs populiarieji Lietuvos atlikėjai – Lilas ir Innomine, Leon Somov su Jazzu, o festivalį vainikuos „UNKLE live“ bei „Netsky DJ set & Script MC“.

Pavargę nuo muzikos šeštadienį turės galimybę paklausyti „Kitokių pasikalbėjimų su Justu Jankevičiumi“ ir „Laikykitės ten su Andriumi Tapinu“.

Be viso to, lankytojai turės didelį veiklos pasirinkimą: jų laukia Fuga atrakcionai, šaudymas iš lanko, ugnies ir ledo eksperimentai. Pavargusiems bus pasiūlyta ir ramesnių pramogų: sportinis pokeris, laikinų tatuiruočių darymas, „Hobbyshop“ stalo žaidimai ir kita.

Šiemet „Galapaguose“ taip pat vyksta abi dienas truksiantis konkursas, kuriame paaiškės, kas pasirodys ateinančių metų sausio 26-ą dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančiuose „M.A.M.A.“ apdovanojimuose. Visi kviečiami ateiti ir aktyviai palaikyti savo favoritus prie „AGATA proveržio“ scenos.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)