Scenoje – publikos numylėtinė bei tūkstantines minias į savo koncertus sutraukianti Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Šiemet jau trečią kartą festivalyje pasirodanti Jazzu – itin laukiama. Į praėjusius atlikėjos koncertus gerbėjai bilietus išpirko dar gerokai prieš koncertą.

Paklausyti mylimos atlikėjos muzikos susirinko tokie žinomi veidai kaip Eglė Kernagytė, Joringis Šatas, Alfas Ivanauskas, Saulius Urbonavičius-Samas, Saugirdas Vaitulionis, Gediminas Žilinskas, Deimantė Kazėnaitė, Simona Burbaitė, Naglis Bierancas, Lukas Gricius ir, žinoma, J. Arlauskaitės-Jazzu mylimasis Donatas Ivanauskas.

Dar prieš koncertą Jazzu atskleidė, kad jis bus ne toks kaip visi, atlikėjai talkins merginų choras „Viva“ su jo vadove Vilija Mažintaite priešaky ir styginių kvartetu.

„Šių metų festivalyje skambės mano kūrybos dešimtmečio mini retrospektyva. Bus ir hitų, kuriuos kūrėme su Mario Basanovu ir Vidžiu, taip pat ir dainų, kurias sukūrėme kartu su Leonu Somovu.

Tačiau visi kūriniai skambės visiškai kitaip, nei klausytojai yra įpratę girdėti. Turėjau aiškią koncerto viziją, todėl nusprendžiau, kad šį mano pasirodymą papildys man labai artima klasikinė chorinė ir styginių kvarteto muzika“, – pasakojo Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Valdovų Rūmų kieme pasirodžiusi Jazzu buvo sutikta gausių plojimų.

„Šis vakaras yra toks vienintelis ir liks vienintelis. Žiauriai baisu, žinau, kad neturėčiau to sakyti, bet taip yra. Šįvakar man labai reikia jūsų palaikymo ir jūsų emocijų“, – kalbėjo atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)