Neseniai baigė filmuoti bene prabangiausią Lietuvos muzikos istorijoje muzikinį klipą naujai dainai, kuriai sėkmę prognozuoja tiek Lietuvos, tiek užsienio prodiuseriai.

„Daina, kurią pristatysiu, buvo kuriama ir „šlifuojama” beveik metus. Aš, kaip ir dainos „I Follow You” prodiuseris Raigardas Tautkus, esame perfekcionistai, todėl abu įdėjome milžiniškas pastangas, kad būtų sukurtas hitas. Dainą jau girdėjo mano pažįstami užsienio prodiuseriai, kuriais labai pasitikiu - jie yra dirbę su pasaulinio lygio atlikėjais, pavyzdžiui, Rihanna ar Coldplay. Šie žmonės mane patikino, kad „I Folow You”, turi labai didelį potencialą mano muzikinės karjeros startui”, - pasakojo Eleonora, kuri taip pat užsiminė, kad vienas iš ją šiuo metu konsultuojančių prodiuserių yra Denisas Igoldsby, kuris yra sukūręs dainą „Eurovizijos” konkursą laimėjusiam Rusijos atstovui Dimai Bilanui, be to, pasaulyje jau parduota daugiau nei 100 mln. dainų, su kuriomis jis dirbo, įrašų.

Eleonoros Sebrovos dainos „I Follow You” muzikos klipas nufilmuotas Prancūzijos pietuose: Kanuose, Antibuose, Nicos apylinkėse. „Šis regionas man asmeniškai labai ypatingas, ir čia yra vietų, į kurias sugrįžtu net po 13 metų. Todėl labai norėjau, kad Rivjeros vaizdai būtų užfiksuoti mano pirmajame klipe, kuriame kalbu apie tai, kaip gera gyventi, kai eini paskui savo svajonę”, - pasakojo atlikėja, kuri dargi negailėjo komplimentų “iMovie” komandai, kurioje už įspūdingų vaizdų užfiksavimą atsakingas buvo „Discovery” kanalui dirbęs operatorius.

Prabanga ir vasaros spalvomis alsuojantis klipas viešai bus pristatytas artėjant atlikėjos gimtadieniui, kartu su naująja daina, kuri iki šiol laikoma paslaptyje. „Viską pristatysiu iškart, nes būtent taip man patarė daryti profesionalūs užsienio prodiuseriai, o ir mano tikslai toli gražu neapsiriboja Lietuvos auditorija. Viskas yra daroma atsižvelgiant į tai, kokia muzika ir vaizdo klipai dabar yra populiarūs Jungtinėje Karalystėje, Švedijoje, Vokietijoje. Turiu didelių ambicijų, kurias artimiausiu metu įgyvendinsiu su savo srities profesionalų komanda”, - patikino Eleonora.

Naujojo Eleonoros Sebrovos vaizdo klipo fragmentai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)