Su 2017 metų turu po pasaulį keliaujantis deimantinių, platininių albumų savininkas, 4 „Grammy“ prestižinių apdovanojimų laimėtojas, 4 kartus ant garsiausios „American music Awards“ scenos už įvairius muzikinius pasiekimus trofėjų atsiimti kilęs bei kitų pasaulinio lygio apdovanojimų laureatas sutiko surengti vienintelį pasirodymą ir Lietuvos publikai.

Nelly dar prieš pateikdamas atsakymą dėl vienintelio koncerto Lietuvoje būsimiems organizatoriams pabrėžė, kad jo kūryba yra skirta tikriems šios muzikos stiliaus gerbėjams, o jo paties tikslas yra būti kuo arčiau susirinkusios publikos, kuri galėtų atsipalaiduoti, jausti ritmą ir šėlti kartu su atlikėju.

Teksaso valstijoje gimęs dainininkas išreiškė pageidavimą, kad vienintelis jo pasirodymas Lietuvoje įvyktų koncertų salėje, kurioje susirinkę gerbėjai nepaskęstų erdvėje, o kiekvienas iš jų būtų šalia atlikėjo ir šimtu procentų galėtų pasinerti į ritmingo koncerto sūkurį.

Cornellas Iralas Haynesas jaunesnysis, visame pasaulyje žinomas Nelly vardu savo solinę karjerą pradėjo 2000 metais ir ji startavo su tokiu pasisekimu, kurios daugelis atlikėjų galėjo tik pavydėti. Išleidęs savo debiutinį albumą „Country Grammar“ Nelly kaip mat užkariavo JAV radijo stočių topų pozicijas, o jo albumo pardavimai pasiekė milžiniškas apsukas, kurios pasiekė net pusdevinto milijono kopijų.

Ne ką mažesnio pasisekimo sulaukė ir karjeros laiptais sparčiai kylančio JAV reperio antrasis albumas pavadinimu „Nellyville“. Šiame albume įrašyti hitai „Hot in Here“ bei „Dillema“ žaibiškai išplito po viso pasaulio radijo stotis, o netrukus buvo nominuoti ir prestižiniuose JAV „Grammy“ bei „Billboard“ muzikos apdovanojimuose.

Nelly sėkmingai tęsė savo solo karjerą įrašydamas ne vieną pasisekimo sulaukusį kūrinį su kitais žymiais JAV atlikėjais, tokiais kaip Kelly Rowland, Justinu Timberlake‘u, Janet Jackson, Murphy Lee ir kitais.

Reperis Nelly FOTO: Josha  Sobel

Išskirtiniu stiliumi pasižymintis Nelly aktyvia kūrybine veikla užsiima jau trečią dešimtmetį, o jo gerbėjų galima rasti net atokiausiose pasaulio kampeliuose.

Universalusis reperis yra ne tik atlikėjas, dainų tekstų autorius, bet ir save išbandęs aktoriaus, televizijos laidų teisėjo vaidmenyse, išleidęs prabangių moteriškų drabužių liniją „Apple Bottoms“, o taip pat buvo vienas iš NBA lygos klubų Šarlotės „Bobcats“ savininkų, kartu su visų laikų geriausiu pasaulio krepšininku laikomu Michaelu Jordanu.

Pasirodyme Vilniuje skambės ne tik patys geriausi Nelly hitai „Just a Dream“, „Hey Porsche“, „Over and Over“, „Dillema“, „Hot in Here“, „Ride Wit Me“, bet ir naujausi reperio kūriniai. Socialiniame tinkle „Facebook“ beveik 11 milijonų sekėjų turintis atlikėjas tikino ypatingai laukiantis šio koncerto, kadangi prieš Lietuvos publiką jam dar nėra tekę pasirodyti, o atlikėjo fanai Lietuvoje jau nekantrauja pasimatymo su JAV repo žvaigžde.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)