Vokiečių ir austrų kraujo turinčio prodiuserio ir instrumentalisto Peterio „Pit“ Baumgartnerio vadovaujamas kolektyvas „De-Phazz“ pirmo pripažinimo sulaukė 1997 m. Jau išleidus debiutinį albumą „Detunized Gravity“ grupę užgriuvo stulbinanti sėkmė. Grupės atliekama džiazo ir soulo muzikos elementų nestokojanti kūryba greitai tapo tikra savo žanro klasika. „De-Phazz“ buvo oficialiai paskelbta muzikos stiliaus lounge krikštatėviais, o jos muzika buvo legaliai ir nelegaliai kopijuojama nuo tekančios saulės šalies iki laukinių vakarų pakrantės.

Bėgant metams „De-Phazz“ sudėtis keitėsi, tačiau pagrindiniais veikiančiais asmenimis liko P. Baumgartneris, vokalistai Karlas Friersonas, Barbara Lahr ir Pat Appleton. Išleidusi šešis studijinius albumus, grupė nusprendė savo kūrybą įrašyti su bigbendu, o rezultatą išleido albume „Big“. Ta proga surengtose pasaulinėse gastrolėse „De-Phazz“ muzikantams talkino pilnas orkestras.

2016 m. „De-Phazz“ išleido naują studijinį albumą „Prankster Bride“. Ilgai lauktą grupės darbą pristatė dainos „I Sing“ ir „Used“. Nemažos sėkmės sulaukę singlai dar kartą įrodė, kad „De-Phazz“ yra viena sėkmingiausių vokiečių grupių pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją