Greta šių užsienio žvaigždžių galimybę pasirodyti turėjo ir lietuvis „Daddy Was A Milkman“ – Ignas Pociūnas. Jis savo koncertą, sutraukusį gausybę atlikėjo muzikos fanų ne tik iš Lietuvos, surengė šeštadienio popietę.

„Pilna žmonių, kur tik pažiūri – vien žmonės. Jie kilnoja rankas, šoka. Tai yra labai teigiama emocija. Matyt, ir festivalio pavadinimas „Positivus“ yra ne be reikalo – čia suvažiuoja tokie patys, pozityvūs žmonės, kurie vieni kitiems negaili gerų emocijų“, – tik po pasirodymo antroje pagal dydį scenoje sakė I. Pociūnas.

Tarp masių, atvykusių į „Positivus“, buvo ir būriai lietuvių. Tautiečiai vieningai tikino: geras oras šį savaitgalį – tikras stebuklas, mat tiek Lietuvoje, tiek Latvijoje pastarąją savaitę saulė ir šiluma nedžiugino.

Sinoptikų prognozės išties išsipildė su kaupu – visą savaitgalį Salacgryvoje – miestelyje, kuriame vyko festivalis – buvo saulėta, o oras dienomis įšildavo iki 20 laipsnių, todėl penktadienį DELFI kalbinti lietuviai gyrėsi maudęsi ir greta esančioje Baltijos jūroje.

Didelis susirinkusiųjų kiekis organizatoriams rūpesčių, panašu, taip pat neatnešė – didesnių incidentų šį savaitgalį festivalio teritorijoje nebuvo užfiksuota, nors kalbinti lietuviai dar festivalio pradžioje nuogąstavo dėl galimai klimpsiančios automobilių stovėjimo aikštelės.

„Positivus“ sekmadienio vakarą oficialiai uždarys daugelio laukta britų grupė „Alt-J“, kurie prieš vidurnaktį koncertuos pagrindinėje festivalio scenoje.

DELFI nuotraukų galerijoje – paskutinės festivalio dienos akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją