Beveik valandą trukęs koncertas sutraukė tūkstančius lietuvio muzikos fanų. Pasirodymo metu grotos jau hitais tapusios dainos, tokios kaip „Breathe In“ ar „Read My Mind“, tačiau nepamiršta ir nauja atlikėjo kūryba – susirinkę galėjo klausytis dainų iš 2018-aisiais pasirodysiančio „Daddy Was A Milkman“ albumo.

Tiesa, tai nėra pirmasis lietuvio pasirodymas viename didžiausių muzikos festivalių Baltijos šalyse – čia jis lankėsi ir 2016-aisiais.

Po pasirodymo I. Pociūnas DELFI sakė ilgai laukęs šiųmečio pasirodymo „Positivus“ bei džiaugėsi, kad šiais metais jam buvo leista pasirodyti antroje pagal dydį scenoje.

„Labai nuostabu tai, kiek buvo žmonių. Jie taip pat žino visas dainas. Lengvas kosmosas“, – po koncerto džiaugėsi I. Pociūnas. Jis, dar būdamas scenoje, prieš tūkstantinę auditoriją kalbėjo, kad, nors ir baisu koncertuoti tokiai didelei žmonių masei, gerų emocijų po pasirodymo netrūksta.

„Pilna žmonių, kur tik pažiūri – vien žmonės. Jie kilnoja rankas, šoka. Tai yra labai teigiama emocija. Matyt, ir festivalio pavadinimas „Positivus“ yra ne be reikalo – čia suvažiuoja tokie patys, pozityvūs žmonės, kurie vieni kitiems negaili gerų emocijų“, – sakė jis.

Latvijos publika atlikėją svetingai priima ne tik jo pasirodymų muzikos festivaliuose metu. „Daddy Was A Milkman“ muzika šių metų gegužę karaliavo latvių radijo stoties „Star FM“ grojamiausių atlikėjų sąrašuose. I. Pociūnas sako, kad jam teko apsilankyti ir radijo stoties studijoje Rygoje, kur laidų vedėjams davė interviu.

Jis pasakoja į latvių radijo stočių eterį nesiveržęs – šios pačios susirado jo muziką ir kreipėsi į lietuvį, prašydamos leidimo groti jo muziką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją