Šis karinio orkestro repertuarui nebūdingas kūrinys, nuskambėjes karinio parado Eliziejaus laukuose pabaigoje, regis patiko plačiai besišypsančiam prezidentui Emmanueliui Macronui, ir kiti už jo sėdėję garbingi svečiai pradėjo ploti arba judėti į taką.

Neaišku, ar ceremonijos garbės svečias JAV prezidentas Donaldas Trumpas žino šį 2013 metų kūrinį, kurį atliko JAV dainininkas Pharrellas Willilamsas ir ar jis yra girdėjęs kitas „Daft Punk“ melodijas, kurių fragmentai skambėjo renginio pabaigoje sugrotame popuri.

Savo pasirodymą orkestras pradėjo nuo Nicos himno – taip pagerbdamas praėjusių metų kruvino išpuolio šiame pietiniame Prancūzijos mieste aukas.

Pernai liepos 14 dieną iš Tuniso kilęs radikalus islamistas sunkvežimiu įvažiavo į minią žmonių, susirinkusių Nicos pajūrio bulvare pasižiūrėti nacionalinės dienos fejerverkų. Per išpuolį žuvo 86 žmonės.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)