Grupę „Cigarettes After Sex“ (JAV) žino toli gražu ne kiekvienas klausytojas. Tačiau Lietuvoje, kaip ir daugelyje kitų pasaulio šalių, pastaruoju metu ją atranda vis daugiau gerbėjų.

Nematę, kas grupėje dainuoja, daugelis klaidingai pagalvoja, kad moteris. O jeigu paklausius kelias dainas apims miegas, taip pat būsite nevieninteliai. Į androginišką vokalisto balsą ir galią užmigdyti net kenčiančius nuo miego sutrikimų dėmesį atkreipė daugelis užsienio žiniasklaidos atstovų.

Vis dėlto labiausiai „Cigarettes After Sex“ giriama už gebėjimą sukurti ypatingą romantinę atmosferą, trapų jausmą apie kažką gražaus (kiekvienam skirtingai), kas jau gal buvo ir niekada nebus.

„Cigarettes After Sex“ sudaro keturi nariai – jos lyderis Gregas Gonzalezas, klavišiniais instrumentais grojantis Phillipas Tubbsas, bosistas Randy Milleris ir būgnininkas Jacobas Tomsky.

Grupės pradžia laikoma 2008 m., 2012 m. ji išleido pirmąjį albumą ir visai neseniai, pasirodžius antrajam kaip reikiant įsisuko visame pasaulyje – apie ją rašė tiek įtakingas muzikos žurnalas „Rolling Stone“, tiek „Financial Times“ ar „The Guardian“.

Debiutinis „Cigarettes After Sex“ singlas „Nothing's Gonna Hurt You Baby“ atkreipė muzikos profesionalų dėmesį ir publikos simpatijas. Vien „Youtube“ platformoje ši lėta ir romantiška baladė perklausyta daugiau nei 40 mln. kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)