Kaip rašo organizatoriai, prie antrąjį vasaros sezoną skaičiuojančios Palangos koncertų salės nusidriekė gyva eilė gerbėjų. Neišsigandę lietaus nekantriai rikiavosi prie salės ir skubėjo užimti savo vietas koncerte, kuris atidarė vasaros sezoną ir tapo pirmuoju anšlaginiu pasirodymu po trijų iš eilės neįvykusių koncertų.

Kone sausakimšai salėje esančias vietas užpildžiusios publikos raginamas save „seneliu” dažnai pavadinantis Kastytis Kerbedis entuziastingai žengė į sceną ir koncertą pradėjo hitu „Sakale lėk”, kuris jau nuo pirmųjų minučių salėje sukėlė tikrą audrą.

Susirinkusios K. Kerbedžio gerbėjos kilo iš savo vietų ir dainavo kartu su savo numylėtiniu, o čia pat, dainininko nuostabai, jau po pirmojo kūrinio pasipylė ir atlikėjui asmeniškai norinčių įteikti gėles gerbėjų sveikinimai.

„Šįvakar jūs esate mano, o aš jūsų. Atsipalaiduokime ir mėgaukimės šiuo vasaros vakaru, nes tai yra mūsų laikas“, - į audringai nusiteikusią publiką šiltai kreipėsi atlikėjas.

Scenoje K. Kerbedžiui talkino pritariantieji vokalistai bei gyvai grojanti grupė, kurioje savo virtuozinius gitaros valdymo sugebėjimus demonstravo ir vienas garsiausių Lietuvos gitaristų Tomas Varnagiris.

Antrasis ir paskutinis šios vasaros K. Kerbedžio koncertas Palangoje vyks rugpjūčio 12 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)