Liepos 6 d. apie 21 val. 30 min. Varėnoje, Alytaus g., vykstančiame elektroninės muzikos festivalyje, apsaugos darbuotojai sulaikė vaikiną (g. 2000 m.) pas kurį rasti penki folijos lankstinukai su biria augalinės kilmės medžiaga, įtariama, narkotine medžiaga.

Festivalio teritorijoje darbuojasi tik apsaugos darbuotojai, policijos pareigūnai gali tikrinti tik prieigas. Į festivalio teritoriją policijos pareigūnai gali patekti tik sutarus su organizatoriais.

Festivalis „Revolution 2017“ šįmet buvo ruošiamas ekstremaliomis sąlygomis. Iki jo pradžios likus vos kelioms dienoms buvo nuspręsta keisti festivalo vietą, tad visi paruošiamieji darbai buvo įvykdyti vos per tris paras.

„Revolution Festival 2017“ šiemet yra didžiausias per visą savo istoriją. Renginys vyks net 4 dienas, o atlikėjų sąrašuose įrašyta daugiau nei 100 vardų ne tik iš Lietuvos ar Europos, tačiau iš viso pasaulio šalių. Festivaliautojai mėgautis muzika gali net keturiose festivalio scenose, kuriose skamba jungle/reggae, techno, hardcore/drum and bass bei psytrance/chill muzikos garsai.

Tiesa, tą patį, liepos 6-osios vakarą, pačioje Varėnoje policijos pareigūnai, stabdydami automobilius patikrinimui, sučiupo dar du asmenis su galimai narkotinėmis medžiagomis.

Liepos 6 d. apie 21 val. 50 min. Varėnoje, Savanorių g., patikrinimui sustabdžius automobilį „BMW 525“, pas vairuotoją (g. 1996 m.) rastas maišelis su žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga, įtariama, narkotine medžiaga.

Liepos 6 d. apie 22 val. Varėnoje, M.K.Čiurlionio g., asmens kratos metu pas moterį (g. 1991 m.) rankinėje rastas vienas popierinis lankstinukas su biria, žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga, įtariama, narkotine medžiaga.

Pačiame festivalyje iki šiol užfiksuotas tik vienas incidentas.

Akimirkos iš pasiruošimo festivaliui:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)