„Man Karklės festivalis – numeris vienas Lietuvoje. Tai yra vienintelis festivalis, kuriame pasirodau ir man kiekvieną kartą be galo smagu čia sugrįžti, – kalbėjo Egidijus Dragūnas. – Negali būti nieko geriau nei vasaros, jūros, geros muzikos ir smagiausios kompanijos derinys, o šis festivalis kiekvieną kartą tai patvirtina.“

„Karklė Live Music Beach 2017“ organizatoriai taip pat neslėpė simpatijų grupei bei džiaugsmo dėl šio bendradarbiavimo.

„Abu kartus, kai Karklėje į sceną užlipdavo „SEL“, jų paklausyti susirinkdavo visi festivalio lankytojai. Atsižvelgdami į tokį didelį susidomėjimą, grupei skyrėme geriausią pasirodymo laiką“, – kalbėjo „Karklė Live Music Beach“ organizatorius Marius Tumšys.

Po pertraukos į sceną sugrįžę „SEL“ visai neseniai gerbėjams pateikė staigmeną. Vos prieš savaitę jie pristatė naujausią kūrinį „Aš tik noriu“, kuris jau surinko beveik pusę milijono perklausų.

„Karklė Live Music Beach“ lieka ištikimas savo sukurtoms tradicijoms bei pajūrio atmosferai, kuri lemia jo unikalumą ir išskirtinumą Lietuvos renginių fone. Pajūryje rugpjūčio 18-20 dieną bus galima išgirsti AronChupa, „Leon Somov & Jazzu“, Mahmut Orhan, Mike Perry, islandus „Vök“, „BIX“, „Naktinės Personos“, „Lilas ir Innomine“, Radistus, Manfredą, „Weiss“, „Lemon Joy“, „Biplan“, „Žalvarinis“ ir daugelį kitų garsių Lietuvos ir užsienio atlikėjų.

Vienas iš skiriamųjų festivalio bruožų yra ir tai, kad jo organizatoriai visuomet skiria daug dėmesio elektroninei šokių muzikai, kuri kasmet turi savo atskirą sceną ir savą publiką. Ne išimtis ir šie metai, skirtumas tik tas, kad šiai vasarai yra parengtos net dvi skirtingos koncepcijos, kaip išlaikyti festivalio dalyvius ant kojų aušros, ir abi jos bus įgyvendintos.

Festivalio rengėjai tikina, jog svečiams yra paruošę ne tik tris dienas netylančią geriausią muziką, bet ir begalę kitų išskirtinių pramogų, tad nuobodžiaujančių tikrai nebus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)