Originalios Simonos kompozicijos buvo iš pradžių parašytos ir naudojamos kaip muzika judesio spektakliui, tačiau vėliau Simona nusprendė jas sudėti į muzikinį albumą. Spektaklis ir muzikinės kompozicijos buvo parašytos interpretuojant Čekų rašytojo Franzo Kafkos novelę (1922) „Bado meistras“.

„Dainose analizuojamas santykis tarp individo ir sociumo“, – sako Simona. – muzikoje galima išgirsti grotesko, repo, mistiškų šnabždesių, sapnų elemetų, operinio vokalo ir tiesiog juokingos ironijos.“

Albumas įrašytas „Q Division studios“ įrašų studijoje bendradarbiaujant su tarptautine muzikantų grupe: Rinat Tregerman pianiste iš Izraelio, Matt Pitts bosistu iš Bostono, Vlade Guigni bugnininku iš Dominikos Respublikos bei styginių kvartetu.

Simona šiuo metu intensyviai rodo spektaklį, koncertuoja su džiazo projektais ir kuria menines – tarpdisciplinines dirbtuves kartu su savo įkurtu teatru „Syntheater“. Šią vasarą Simona ir jos vyras Dorsey atvyksta į Lietuvą koncertuoti muzikiniuose festivaliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)