„Dalyvavome viename bendrame renginyje, kuriame ir susipažinome. „Dvynių“ kolektyvas buvo neįtikėtinai malonus, iš karto radome bendrą kalbą ir bendrą viziją – profesionaliai muzikuoti ir koncertuoti. Gavusi pakvietimą prisijungti ir paįvairinti savo muzikinę patirtį, negalėjau atsisakyti. Manau, tai dar vienas malonus iššūkis gyvenime, kurio negalima praleisti“, – pranešime spaudai džiaugėsi Eglė.

„Dvyniams“ kartu su Egle priklauso net 8 nariai. Tiesa, ne visi dirba ant scenos, dalis – užkulisuose. Kolektyvui priklauso trys vokalistės: pati Eglė, Kristina ir Greta.

„Kristina - ryški, žaisminga, be galo talentinga mergina, puikiai mokanti nustebinanti ne tik klausytojus, bet ir kitus grupės narius. Greta - miela,šilta, labai muzikali ir talentinga atlikėja, o šypsena niekada nedingsta iš jos veido“, - savo koleges pristato E.Jurgaitytė.

„Dvyniuose“ netrūksta ir vyriškos kompanijos. Arminas – tikras saksofono virtuozas. Nėra melodijos, kurios nepagrotų šis profesionalas. Be to, jis puikiai improvizuoja ir nepalieka abejingų.

Vytautas – puikus vokalistas ir vedėjas, kuris savo energija užkrečia ir kitus, o Ferdinandas – žmogus, be kurio neįvyktų joks vakarėlis. Jis atsakingas už muzikos repertuarą, pats groja klavišiniais.
„O mūsų Karolis ir Deividas atsakingi už garsą ir šviesą, aparatūrą, logistinius dalykus“, - priduria Eglė.

Nors „Dvyniai“ – didelis kolektyvas, tačiau, pasak narių, jie vienas kitą palaiko. „Mes dirbame kartu, esame vieningi ir tai yra labai įdomu. Vienas kito neužgožiame, turime galimybę save atskleisti, realizuoti ir daryti tai, dėl ko esame susibūrę“, – sako muzikantai.

Šis kolektyvas dainuoja tiek privačiuose renginiuose, tiek viešose šventėse, yra labai laukiami ir vestuvėse. „Lietuvoje tikriausiai nėra atlikėjo, kuris nekoncertuotų privačiuose renginiuose. Aš – ne išimtis, – kolektyvo vardu sako E.Jurgaitytė. – Galiu drąsiai teigti, kad „Dvyniai“ nėra tipiniai muzikantai. Čia susipina profesionalūs bei muzikalūs žmonės, kokybė ir didelė aistra muzikai. Patirtis yra reikalinga visiems. Norint tobulėti, reikia daug dirbti, tad labai džiaugiuosi, kad prisijungiau ir turiu galimybę ne tik save išbandyti visai kitoje perspektyvoje, bet ir susipažinti su įvairiais žmonėmis, su jais bendrauti ir daryti juos laimingais.“

Nepaisant to, jog koncertuoja vestuvėse, „Dvyniai“ nebijo būti pristatomi kaip vestuvių muzikantai.

„Primityvumas priklauso nuo to, kaip tu tai darai. Kokybė yra viena svarbiausių priežasčių, kodėl tai gali būti primityvu. Muzikantai gali būti labai apsileidę ir visą vakarą paversti pigiu išgertuvių šou – tada tai tikrai primityvu ir gėdinga visų muzikantų atžvilgiu. Profesionalūs atlikėjai neskirsto renginių – vestuvės, gimtadieniai, miesto šventės ir kiti. Jie negalvoja, kur reiktų pasistengt labiau, kur mažiau. Visos šventės ir renginiai yra vienodai svarbūs ir nesvarbu, ar tave stebi keli tūkstančiai, ar dvidešimt žmonių. Muzikantai visada turi atiduoti visą save, rodyti kokybę“, – mintimis dalijasi „Dvyniai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)