Dainos originalas, kurį atliko anglų grupė „Smoke City“, pirmą kartą buvo išleistas 1997 metais „Jive“ įrašų kompanijoje. 1997 metais šis singlas buvo populiariausias Italijoje, aukštas pozicijas užėmė ir daugelio kitų valstybių radijo stočių eteriuose.

Lygiai po 20 metų „Mr. Gorgeous“ turi naują versiją, kurios sukūrimu pasirūpino lietuvaičiai – didžėjų ir prodiuserių duetas „Flaxen Beats“. Kūrinio vokalą atliko – Gabrielė Laškaitė (Miss ŽibėkŽibėk).

„Flaxen Beats“ nariai, daugiau kaip 10-metį kuriantys dainas, radijo klausytojams yra labiausiai žinomi dėl tokių kūrinių kaip „Another Day“ (2008), „So Deep“ (2011), „New love“ su Juste Starinskaite (2014).

„Esame ištikimi pamėgtam muzikos stiliui. Tai, kas buvo populiaru, nuolat grįžta. Tik... kiek kita forma. Apie „Mr. Gorgeous“ dažnai pagalvodavome. Norėjosi atgaivinti daugeliui įspūdį dariusį kūrinį“, – sakė „Flaxen Beats“ narys Irmantas Matilionis.

„Flaxen Beats“

Jo teigimu, iš visų šį kūrinį norėjusi sudainuoti vokalisčių, G. Laškaitės balsas skambėjo moderniausiai.

„Esu šiek tiek avantiūristė, nenuorama, nebijanti naujovių ir fotoaparatų blyksčių!“ – su šypsena sako darbo televizijoje ir scenoje patirties turinti atlikėja.

Televizijoje vedėjos amplua ji debiutavo laidoje „Paprastai apie sudėtingus“, kur kartu su kolega Mindaugu Rainiu tyrinėjo mokslą, o atradimus perteikė visiems suprantama kalba. Vėliau keturis metus vedė loterijų laimėtojų paskelbimus.

Muzikos scenoje G. Laškaitė bendradarbiavo „Radistais“, dainavo DJ Mantinio projekte „TASTE IT. Live band.“ bei dalyvavo projekte „X-Faktorius“.

„Man patiko prodiuserių požiūris į „Mr. Gorgeous“. Manau, kad naujoji kūrinio versija turėtų sudominti ir iki šiol negirdėjusius jo originalo, ir tuos, kurie, skambant dainai, šokdavo arčiausiai scenos“, – sakė G. Laškaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)