Tiesa, atsirado ir kitų, pageidaujančių pasirausti po maisto likučius po festivalio, – tai žuvėdros.

2018-ieji – tai metai, kai Glastonberio festivalis nebus rengiamas. Kas šešerius metus daroma pertrauka ir tokiu būdu teritorijai leidžiama atsigauti.

Vis tik renginio pradininkas Michaelis Eavisas pasižadėjo šį planą pakoreguoti, jei tik tam tikra atlikėjų grupė sutiks surengti pasirodymą. Jis patikino jau apgailestaujantis dėl sprendimo daryti metų pertrauką, tačiau atsisakė įvardyti, kokios grupės teigiamas atsakymas gali pakeisti šį sprendimą. „Tai ne „One Direction“, - pridūrė M. Eavisas.

Pirmadienio rytą apie 800 šiukšlių rinkėjų stovyklautojams išvykus namo ėmėsi daugiau nei 3,5 tūkst. kvadratinių metrų teritorijos tvarkymo darbų.

Skaičiuojama, kad po penkias dienas trukusio festivalio dalyviai paliko apie 57 tonas vėl naudoti tinkamų objektų, 1022 tonas perdirbti tinkamų šiukšlių ir sukrečiantį 500 tūkst. šiukšlių maišų kiekį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)