Gyvo garso koncertuose su muzikine grupe, Monique atliks gerbėjus jau sužavėjusius kūrinius ir naujausias dainas iš rudenį pasirodysiančio albumo. Pristatydama turą, atlikėja klausytojams priminė švelnų savo balso skambesį gyvai atlikusi dainą „Palauk dar”.

Rugpjūčio mėnesį Monika Pundziūtė leisis į pirmąjį savo solinį koncertų turą „Monique live”. Klausytojai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Nidoje pirmieji turės progą išgirsti naujausias auksinės projekto „X Faktorius” nugalėtojos dainas iš rudenį pasirodysiančio atlikėjos albumo.


Tarp dar niekur neskambėjusių dainų, Monique kartu su gyva muzikine grupe, atliks ir gerbėjams pažįstamas bei klausytojų širdis spėjusias užkariauti dainas „Man nebaisu”, auksinio ir platininio disko apdovanojimus dainininkei pelniusį, kartu su atlikėju Vaidu Baumila įrašytą ir praėjusių metu hitu tapusį singlą „Dviese”.

Vasaros koncerte, scenoje ne tik Monique ir grupė. Viena koncerto dalių bus skirta ir unikalaus muzikinio skambesio ieškančio projekto „Mark Les & Monique” pasirodymui. Projektą, kuriamą kartu su muzikos prodiuseriu Mariumi Leskausku, jau spėjo išgarsinti daina „Nauja istorija”, o koncerte nuskambės ir nauji dueto kūriniai.

„Dar pati negaliu tuo patikėti. Rodos prieš porą metų stovėjau muzikinio projekto atrankoje, o šią vasarą žiūrovus jau kviečiu į savo solinius koncertus,” – įgyvendindama didžiausią savo svajonę sako Monique.
„Klausytojai jau kuris laikas vis klausinėjo, kada kada... Pagaliau galiu drąsiai sakyti – pasimatykime šią vasarą,” - į debiutinį koncertinį turą kviečia atlikėja.

Vasaros koncertuose po atviru dangumi didžiuosiuose Lietuvos miestuose bei akustiniame koncerte Nidoje, Monique žiūrovų laukia gyvo garso pasirodymai. Nekantriai laukdama susitikimų su klausytojais, atlikėja, su gitaros meistru Juozu Martin, paruošė akustinę vasariškos dainos „Palauk dar” interpretaciją, kuri ir kviečia klausytojus į debiutinį koncertų „Monique live” turą.

Akustinė dainos „Palauk dar” versija:

„Monique live” vasaros koncertų turas:

Rugpjūčio 3 d. Kaune – Ryšių kiemelyje, rugpjūčio 9 d. sostinėje – Mokytojų namų Vasaros terasoje, rugpjūčio 11 d. Klaipėdoje – Sky21 Terrace by Barbar'a, rugpjūčio 13 d. Nidoje – Prieplaukos vyninėje.
Bilietus platina Tiketa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)