„Be to, festivalį papildė dar viena mega žvaigždė. Tai fantastiška žinia, kurios nebegalime ilgiau slėpti – Matoma gros mūsų festivalyje! Džiaugiamės galėdami pranešti, kad tropical house muzikos stiliaus pradininkas gros Radistuose“, – pranešime spaudai teigė Rolandas Mackevičius.

Matoma & The Vamps – „All Night“:

Šiandien oficialiai patvirtinta, kad kartu su didžiausiais festivalio „Betsafe Radistai Village‘17“ vardais Brooks, DubVision, Gil Glaze, Riton, Sam Feldt, Sikdope, Steve James ir Watermät taip pat gros tropical house stiliaus karaliumi laikomas atlikėjas Matoma.

Norvegijos DJ‘us ir įrašų prodiuseris Tomas Lagergrenas, pasaulyje žinomas kaip Matoma, yra vienas garsiausių elektroninės muzikos atlikėjų pasaulyje. Vaikystėje būsima žvaigždė mokėsi groti pianinu ir netgi laimėjo konkursą, kurio nugalėtojui buvo suteikta garbė koncertuoti su garsiais Norvegijos pianistais Havardu Gimse ir Leifu Ove Andsnesu. Meilė klasikiniam pianinui nebuvo amžina – Tomas pasirinko Norvegijos mokslo ir technologijų universitetą, kur studijavo muzikos technologijas.

Matoma & Astrid S – „Running Out“:

Matoma pseudonimą pasirinkęs atlikėjas nuo pat karjeros pradžios sulaukė didelės sėkmės. Eksperimentuodamas su įvairiais, tačiau mažai bendro tarpusavyje turinčiais žanrais, Tomas tapo tikras šiandien ypač populiaraus muzikos stiliaus tropical house krikštatėvis.

Vos spėjęs išleisti debiutinį singlą, Matoma sulaukė didžiausios pasaulyje įrašų kompanijos „Universal Music“ dėmesio: jam buvo pasiūlyta remiksuoti hitu tapusią Marlono Reoudette dainą „When The Beat Drops“. Vėliau didelės sėkmės sulaukė Matoma prodiusuotas reperio The Notorious B.I.G. kūrinio „Old Thing Back“ remiksas, pasiekęs ne tik Norvegijos, Švedijos, Suomijos, Danijos, bet ir Naujosios Zelandijos populiariausių hitų topus. Šis kūrinys buvo tapęs Nr. 1 hitu platformoje „Hype Machine“.

Matoma & The Notorious B.I.G. – „Old Thing Back“:

Netrukus apie Matoma teigiamai atsiliepė daugelis muzikos industrijos atstovų. Reperis Ja Rule socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalino žinia, kad prodiuserio remiksai jam paliko didelį įspūdį. Populiarusis dainininkas Enrique Iglesias taip pat neliko abejingas – jo prašymu Matoma prodiusavo dainos „Bailando“ remiksą. Didžiulė sėkmė lydėjo norvego sukurtą amerikiečių reperio Eminem hitą „Business“. Darbštusis Matoma per 2014 m. spėjo prodiusuoti net 33 gerai žinomų dainų remiksus.

Populiarusis atlikėjas sulaukė prašymų bendradarbiauti su „OneDirection“, „Coldplay“, „Nico & Vinz“, Madcon, Akon, Seanu Paulu, Jasonu Derullo, Jennifer Lopez, „The Vamps“ ir daugeliu kitų žvaigždžių. 2015 m. pabaigoje didelės sėkmės sulaukė Matoma singlas „Running Out“, kurį prodiuseris įrašė kartu su sparčiai populiarėjančia norvegų dainininke Astrid S. Dar didesniu hitu tapo kitas Matoma singlas „False Alarm“, kuris buvo įrašytas su britų TV konkurso „The Voice“ pusfinalyje dalyvavusia jauna dainininke Becky Hill.

Matoma & Becky Hill – „False Alarm“:

Be darbo įrašų studijoje Matoma yra vienas daugiausiai koncertuojančių atlikėjų. Be jo nepraeina nė vienas dėmesio vertas renginys, todėl galite neabejoti – Matoma groja Bonnaroo, Electric Zoo, Lollapalooza, Tomorrowland, Coachella ir kituose didžiuosiuose muzikos festivaliuose.

Priešpaskutinį liepos savaitgalį dvi dienas ir dvi naktis griaudėsiančiame festivalyje „Betsafe Radistai Village‘17“ šėlsiančius dalyvius džiugins beveik 50 puikiai žinomų didžėjų ir atlikėjų. Trijose scenose bus sumontuotos įspūdingos dekoracijos, didžiuliai ekranai ir galingi lazeriai, pati moderniausia įgarsinimo ir apšvietimo technika, spec. efektai. Lankytojų lauks begalė pramogų ir gera nuotaika.

„Betsafe Radistai Village‘17“ festivalį kartu su Radistais rengia didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)